Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool απελευθερώνει 535 χιλ. λίρες/εβδομάδα σε μισθούς σύντομα

Η Liverpool απελευθερώνει 535 χιλ. λίρες/εβδομάδα σε μισθούς σύντομα

Η Liverpool απελευθερώνει πάνω από 500.000 λίρες σε μισθούς ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, με πέντε παίκτες τα συμβόλαιά τους να λήγουν.

Θα είναι ένα μεγάλο καλοκαίρι για τον Jurgen Klopp, με πολλά βασικά ονόματα να αποχωρούν και να αναμένονται τουλάχιστον τρεις μεταγραφές υψηλού προφίλ. Για να χρηματοδοτήσει τις κινήσεις των Alexis Mac Allister, Mason Mount και Ryan Gravenberch, η Liverpool είναι πιθανό να χρειαστεί να προσφέρει σημαντικά συμβόλαια.

Πολλά μπορεί να εξαρτηθούν από το αν θα προκριθούν ή όχι στο Champions League, με την πρόκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση να αποφέρει σημαντική προϋπόθεση για τους παίχτες. Αλλά η Liverpool έχει ήδη απελευθερώσει ένα μεγάλο μέρος του μισθολογικού της κόστους, με τις αποχωρήσεις των Roberto Firmino, Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner και Arthur.

Την Τετάρτη, ο σύλλογος επιβεβαίωσε επίσημα ότι οι Firmino, Keita, Oxlade-Chamberlain και Milner θα αποχωρήσουν με τη λήξη των συμβολαίων τους. Εν τω μεταξύ, ο δανεισμός του Arthur θα τερματιστεί στο τέλος της σεζόν, με τη Liverpool να μην ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς ύψους 32,3 εκατομμυρίων λιρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Spotrac, οι αποχωρήσεις των Firmino (180.000 λίρες την εβδομάδα), Keita (120.000 λίρες την εβδομάδα), Oxlade-Chamberlain (120.000 λίρες την εβδομάδα) και Milner (60.000 λίρες την εβδομάδα) θα απελευθερώσουν 480.000 λίρες την εβδομάδα σε μισθούς.

Εν τω μεταξύ, ο Arthur φέρεται να κερδίζει 110.000 λίρες την εβδομάδα στη Juventus, με δημοσιεύματα γύρω από την εποχή του δανεισμού του στο Anfield να αναφέρουν ότι η Liverpool θα πληρώσει το 50% αυτού του ποσού.

Αυτό θα σήμαινε ότι από το φετινό καλοκαίρι θα αφαιρεθούν 535.000 λίρες εβδομαδιαίως από το μισθολόγιο, ενώ υπάρχει ακόμη η πιθανότητα να φύγει με ελεύθερη μεταγραφή και ο Adrian, ο οποίος φέρεται να κερδίζει 58.000 λίρες εβδομαδιαίως.

Η Liverpool είναι πιθανό να χρειαστεί να προσφέρει εξαψήφιους μισθούς τόσο στον Mac Allister όσο και στον Mount, ενώ ακόμη και στα 22 του χρόνια, ο Gravenberch φέρεται να κερδίζει 100.000 λίρες την εβδομάδα μετά από φόρους στην Bayern Munich. Υπάρχει, λοιπόν, μεγάλη πιθανότητα το μεγαλύτερο μέρος του ποσού των 535.000 λιρών εβδομαδιαίως να διατεθεί για τρεις μεταγραφές μεσοεπιθετικών.

Ωστόσο, η Liverpool αναμένεται επίσης να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Trent Alexander-Arnold για ένα νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι. Ο δεξιός αμυντικός είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει έναν μισθό ισάξιο με μερικούς από τους υψηλότερα αμειβόμενους του συλλόγου αν βάλει το στυλό στα χαρτιά, αν και ο Mo Salah πιθανότατα θα παραμείνει πρώτος σε απόσταση αναπνοής από τον επόμενο με βασικό μισθό 350.000 λίρες την εβδομάδα.

Η Spotrac υποστηρίζει ότι ο Alexander-Arnold κερδίζει ήδη 180.000 λίρες την εβδομάδα, με τους Virgil van Dijk (220.000 λίρες την εβδομάδα) και Thiago (200.000 λίρες την εβδομάδα) να είναι οι μόνοι άλλοι παίκτες που πληρώνονται περισσότερο.

Ο Thiago διανύει τους τελευταίους 12 μήνες του συμβολαίου του αυτό το καλοκαίρι και στα 32 του χρόνια και με τους τραυματισμούς να ταλαιπωρούν τα τρία χρόνια του στο Anfield μέχρι στιγμής, είναι αμφίβολο αν θα του προσφερθεί επέκταση.

Η Liverpool απελευθερώνει 535 χιλ. λίρες/εβδομάδα σε μισθούς σύντομα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com