Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Luke Chambers ζήτησε να μην δηλωθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20

Ο Luke Chambers ζήτησε να μην δηλωθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20

Ο αμυντικός της Liverpool Luke Chambers, σύμφωνα με δημοσίευμα του Goal, ζήτησε να αποκλειστεί από την ομάδα U20 της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, προκειμένου να βοηθήσει την Kilmarnock στον αγώνα της για αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο 18χρονος, μέλος της ομάδας U19 της Αγγλίας, η οποία κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πέρυσι, επρόκειτο να συμπεριληφθεί στην ομάδα του Ian Foster για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20, το οποίο ξεκινά στην Αργεντινή το Σάββατο.

Καθώς η υπόλοιπη ομάδα του Foster, συμπεριλαμβανομένου του αμυντικού της Liverpool Jarell Quansah, συγκεντρώθηκε για την προετοιμασία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Chambers έπαιζε 90 λεπτά για την Kilmarnock σε μια κρίσιμη νίκη 2-0 επί της Livingston, κάτι που δίνει στην ομάδα του ελπίδα επιβίωσης.

Ο Chambers μετακόμισε ως δανεικός, στην Kilmarnock τον Ιανουάριο και έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 13 εμφανίσεις. Γεννημένος στο Preston, εντάχθηκε στην Liverpool από την ηλικία των έξι ετών και ήταν ένα από τα πολλά νεαρά παιδιά που έκαναν θετική εντύπωση στον Jurgen Klopp, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των Reds το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα, κάθισε στον πάγκο για το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν στην Premier League εκτός έδρας με την Fulham, και στη νίκη επί της Derby, τον Νοέμβριο, για το League Cup.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο στο Anfield και είναι πιθανό να του δοθεί η ευκαιρία να λάμψει στην προετοιμασία προτού εξεταστεί ο πιθανός, εκ νέου, δανεισμός του στην Football League.

Η Εθνική Αγγλίας U20, ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Τυνησίας, τη Δευτέρα 22 Μαΐου, ενώ η Kilmarnock επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το Σάββατο, καθώς υποδέχεται την St Johnstone.

Ο Luke Chambers ζήτησε να μην δηλωθεί για το Παγκόσμιο Κύπελλο U20
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com