Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέο συμβόλαιο με τους Reds για τον Isaac Mabaya

Νέο συμβόλαιο με τους Reds για τον Isaac Mabaya

Άλλος ένας νεαρός από την Ακαδημία της Liverpool συμφώνησε σε νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο, με τον Isaac Mabaya να είναι ο τελευταίος που υπέγραψε νέους όρους στο Anfield.

Με τον Jarell Quansah να δεσμεύει το μέλλον του στους Reds την Παρασκευή, η LFC ανακοίνωσε σήμερα στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι και ο δεξιός μπακ από τη Ζιμπάμπουε έκανε το ίδιο. Η διάρκεια του νέου συμβολαίου του 18χρονου δεν διευκρινίστηκε στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Ο Mabaya δεν έχει ακόμη αγωνιστεί επίσημα για τη Liverpool με την πρώτη ομάδα. Μια εμφάνιση στον πάγκο σε μια ισοπαλία στο FA Cup με τη Shrewsbury τον Ιανουάριο του 2022 είναι ότι πιο κοντινό που έχει έρθει σε ένα επίσημο ντεμπούτο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του περυσινού προγράμματος προετοιμασίας, αγωνίστηκε απέναντι σε ομάδες όπως η Man Utd και η Red bull Salzburg.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της LFC, απέσπασε τα εύσημα από τον προπονητή ανάπτυξης της ελίτ των Reds, Vitor Matos, ο οποίος δήλωσε: «Ο Isaac, τα σωματικά του χαρακτηριστικά είναι πολύ, πολύ καλά και είναι κάποιος που μπορεί πραγματικά να δώσει ζωή στη δεξιά πλευρά μιας ομάδας».

Ως δεξιός αμυντικός που διανύει τη διαδρομή του μέσω της Ακαδημίας της Liverpool, ο Mabaya θα κερδίσει αναπόφευκτα συγκρίσεις με τον Trent Alexander-Arnold, έναν άλλο δεξιό αμυντικό που έκανε με επιτυχία το βήμα από το επίπεδο των νέων στην πρώτη ομάδα. Ο 24χρονος έχει χαρακτηριστεί από κανέναν άλλον εκτός από τον Cafu ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο – τουλάχιστον πριν από την πρόσφατη προσαρμογή του σε ρόλο μεσοεπιθετικού – και έχει ήδη αγωνιστεί 270 φορές με τους Merseysiders, κερδίζοντας μερικά από τα μεγαλύτερα τρόπαια σε επίπεδο συλλόγων.

Ο διεθνής Άγγλος έχει 86 γκολ σε αυτό το διάστημα, και αν ο έφηβος από τη Ζιμπάμπουε μπορέσει να μπει στην ομάδα του Jurgen Klopp και να έχει τον ίδιο αντίκτυπο, η ακαδημία θα έχει δημιουργήσει έναν ακόμη εξαιρετικό δεξιό μπακ.

Νέο συμβόλαιο με τους Reds για τον Isaac Mabaya
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com