Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ κοντά στην επιστροφή του ο Roberto Firmino

Πολύ κοντά στην επιστροφή του ο Roberto Firmino

Υπήρχαν αυξανόμενες ανησυχίες ότι είχαμε ήδη δει τον Roberto Firmino να παίζει το τελευταίο του παιχνίδι για τη Liverpool, αλλά ο Jurgen Klopp λέει ότι «σχεδόν έφτασε».

Το νούμερο 9 της Liverpool έχει χάσει τα τελευταία πέντε παιχνίδια με τον τρίτο τραυματισμό του στην φετινή Premier League. Με την αποχώρηση του, το καλοκαίρι και τα παιχνίδια να μειώνονται γρήγορα, οι πιθανότητες αποχαιρετισμού του είναι περιορισμένες.

Ωστόσο, ο Klopp έδωσε ελπίδες ότι μπορεί να αγωνιστεί στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Aston Villa και στο ταξίδι στο Southampton για το κλείσιμο της σεζόν.

«Ο Bobby που είδα στην προπόνηση, φαίνεται σχεδόν έτοιμος, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι εκεί για το Σαββατοκύριακο [τη Δευτέρα]», δήλωσε ο Klopp στους δημοσιογράφους την Παρασκευή.

Ο Firmino δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως και ο Naby Keita αλλά ο Klopp περιμένει ότι αυτό θα αλλάξει για το πρώτο παιχνίδι, μετά το ταξίδι της Δευτέρας στη Leicester.

Όσον αφορά τον Keita, ήταν ένα οριστικό «όχι» ως προς τις πιθανότητες να αγωνιστεί έχοντας μείνει εκτός τα τελευταία εννέα παιχνίδια, και είναι μια ένδειξη ότι δεν υπάρχει τόση αισιοδοξία για να αποχαιρετήσει με λεπτά συμμετοχής στον αγωνιστικό χώρο.

Αμφότεροι θα προχωρήσουν το καλοκαίρι, μαζί με τους James Milner και Alex Oxlade-Chamberlain, αλλά με τους Reds να έχουν ακόμα την ευκαιρία να τερματίσουν μέσα στην πρώτη τετράδα δεν θα υπάρχει χρόνος για συναισθηματισμούς.

Αν και πολλοί θα ζήλευαν τα λίγα λεπτά συμμετοχής του Firmino και μάλιστα, θα τον ενθάρρυναν, παρά το γεγονός ότι ο Klopp έχει στη διάθεσή του όλους τους επιθετικούς. Η Liverpool τρέχει αυτή τη στιγμή ένα σερί έξι νικών και το βράδυ της Δευτέρας πηγαίνει στην απειλούμενη με υποβιβασμό Leicester, αλλά με τον Klopp να μην σημειώνει άλλες ανησυχίες για τραυματισμούς, έχει μια υγιή ομάδα για να επιλέξει.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του ο Roberto Firmino
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com