Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lasalvia: «Έπαιξαν με το μυαλό του Darwin στη Benfica»

Lasalvia: «Έπαιξαν με το μυαλό του Darwin στη Benfica»

Σε ενδιαφέρουσες δηλώσεις σχετικά με τον Darwin Nunez προχώρησε ο πρώην ατζέντης του ποδοσφαιριστή της Liverpool, Edgardo Lasalvia.

O Ουρουγουανός ήρθε στους Reds το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο ατζέντης που τον είχε φέρει στην Ευρώπη δεν ευνοήθηκε οικονομικά, αφού ο Nunez είχε αλλάξει γραφείο πριν τη μεταγραφή.

Σε δηλώσεις του στην El Observador, ο Lasalvia εξέφρασε έντονα παράπονα για τον παίκτη αλλά και για την Benfica, κατηγορώντας τη τελευταία πως «έπαιξε με το μυαλό του παίκτη».

«Δεν είχα καμία ευκαιρία να μιλήσω με τον Darwin. Το έμαθα όταν ήρθε με έξι σωματοφύλακες και δεν ήθελε να μιλήσει στο αεροδρόμιο».

«Είχα στείλει ένα παιδί από την εταιρεία να τον ψάξει. Εκεί προσπάθησα να του τηλεφωνήσω και, σε ένα μήνυμα στο WhatsApp, μου είπε ότι με αγαπούσε πολύ, ότι θα ήταν πάντα φίλος μου, μπλα μπλα μπλα, αλλά ότι θα ξεκινούσε έναν νέο δρόμο με μια άλλη εταιρεία – και με μπλόκαρε».

«Δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να απαντήσω. Ο καθένας επιλέγει πώς θέλει να ζήσει τη ζωή, αλλά υπάρχει κάρμα και όλα επιστρέφουν».

«Δεν πήγε με τον Jorge Mendes, έφυγε με έναν άλλο ατζέντη, τον ίδιο με τον (Nicolás) Otamendi. Όταν ήταν στην Benfica έκαναν μια μικρή δουλειά σαν μυρμήγκια, άρχισαν να του τρώνε το κεφάλι. Θύμωσα όταν έχασα τον Darwin. Με έσπασε στα δύο γιατί λατρεύω το παιδί, αλλά κατάλαβα ότι είναι δουλειά».

Πολλά σκαμπανεβάσματα στη πρώτη σεζόν του Darwin Nunez στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com