Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Neville: “Είναι παγκόσμιας κλάσης ο Mo Salah”

Gary Neville: “Είναι παγκόσμιας κλάσης ο Mo Salah”

Ο Gary Neville επιμένει ότι ο επιθετικός της Liverpool Mohamed Salah είναι αναμφισβήτητα στην κατηγορία των παικτών της «παγκόσμιας κλάσης».

Μιλώντας στο podcast του, ο Neville συνεχάρη τον Salah που σημείωσε το 100ο του γκολ στο Anfield το περασμένο Σάββατο. Ο Salah ήταν ο τυπικός εκτελεστής στη μεγάλη περιοχή, καθώς σκόραρε το νικητήριο για τη Liverpool εναντίον της Brentford. Το γκολ ορόσημο του μπορεί να μην ήταν το πιο εντυπωσιακό, αλλά ανέδειξε για άλλη μια φορά το ένστικτο του εκτελεστή, καθώς έσπρωξε με δύναμη τη μπάλα πέρα από τον David Raya για να φέρει τρεις βαθμούς στο Anfield.

Ο Salah έχει επίσης σπάσει ένα ρεκόρ στην Premier League, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σκόραρε ποτέ σε εννέα συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες. Και ο Neville δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο να μην επαινέσει τον Αιγύπτιο βασιλιά της Liverpool, στο podcast του.

Είπε: «Είναι πάντα εκεί. Είναι ανθεκτικός, παίζει κάθε αγώνα και αυτό είναι πολύ καλό. Είναι με συνέπεια και αξιοπιστία, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όλο αυτό σε συνδυασμό με υψηλή απόδοση και άριστα αποτελέσματα, έχεις έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης και αυτός είναι ο Mo Salah.»

«Έχω περάσει τον καιρό που σκεφτόμουν ότι τελικά ήταν ένας παίκτης θαύμα της μιας σεζόν. Πώς μπορεί να το επαναλάβει; Μόλις το επανέλαβε. Και το επανέλαβε στο παρελθόν. Το έκανε και το ξανά έκανε. Είναι κοντά στο Balon D’Or. Ήταν εξαιρετικός, πραγματικά το έκανε.»

«Και ναι, έχει υποφέρει αυτή τη σεζόν κατά καιρούς σε παιχνίδια, όπως άλλοι στην ομάδα της Liverpool, επειδή δεν ήταν στα καλύτερά τους συλλογικά. Ήταν δύσκολο για αυτούς, αλλά είναι εκεί. Σκοράρει το γκολ με την Brentford με διπλή προσπάθεια, με πάθος να σκοράρει κι ας παραλίγο ο τερματοφύλακας να σώσει την μπάλα πάνω από τη γραμμή.»

«Δεν ήταν η καλύτερή του σεζόν. Αλλά όταν δεν είσαι στα καλύτερά σου και η ομάδα σου δεν είναι στα καλύτερά της, αλλά μπορείς ακόμα να πετύχεις 30 γκολ, δικαιούσαι «ένα χτύπημα στην πλάτη» (επιβράβευση)».

Gary Neville: “Είναι παγκόσμιας κλάσης ο Mo Salah”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com