Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και η Brighton μετά τις Tottenham και Brentford για Caoimhin Kelleher

Και η Brighton μετά τις Tottenham και Brentford για Caoimhin Kelleher

Η Brighton φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Caoimhin Kelleher, με τους Seagulls να θέλουν να πάρουν δεύτερο παίκτη της Liverpool μετά τον James Milner.

Σύμφωνα με την Irish Independent, η ομάδα της Premier League της νότιας ακτής, είναι μία από τις τρεις ομάδες που κυνηγούν τον Kelleher, με την Tottenham και την Brentford να βρίσκονται επίσης στην αναμονή για να αποκτήσουν τον 24χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος φαίνεται έτοιμος να φύγει από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι.

Ο Kelleher ήταν ο βασικός αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Liverpool για το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων τριών σεζόν, ωστόσο με τον διεθνή keeper της Ιρλανδίας να βρίσκεται τώρα σε ένα στάδιο της καριέρας του όπου θα έπρεπε να παίζει κανονικό ποδόσφαιρο, η απομάκρυνση από το Anfield, φαίνεται όλο και πιο πιθανή.

Και η Brighton ενδιαφέρεται τώρα για τον Kelleher, με το ενδιαφέρον του Roberto De Zerbi να έρχεται αφότου ο Ιταλός προπονητής φαινομενικά ολοκλήρωσε μια συμφωνία για να φέρει τον Milner στο Amex Stadium αυτό το καλοκαίρι ως ελεύθερος, με τον μέσο της Liverpool να αποχωρεί στο τέλος του συμβολαίου του.

Πράγματι, με τον De Zerbi να θέλει να βάλει τον δικό του άνθρωπο ανάμεσα στα δοκάρια της Brighton, ο Kelleher θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή για τους Γλάρους, ειδικά αν τελειώσουν τη σεζόν με ευρωπαϊκή πρόκριση, ένας παράγοντας που θα μπορούσε να αρέσει στον τερματοφύλακα της Liverpool.

Ο Kelleher γνωρίζει ότι μια αποχώρηση από την Liverpool αυτό το καλοκαίρι, εάν θέλει να ξεκινήσει κανονικά την καριέρα του και να μετακομίσει στο Brighton ως το νέο τους νούμερο 1, θα μπορούσε να είναι μια σημαντική επαγγελματική κίνηση για τον γεννημένο στο Cork τερματοφύλακα, ειδικά αν προκριθεί στην Ευρώπη.

Και η Brighton μετά τις Tottenham και Brentford για Caoimhin Kelleher
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com