Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gary Neville: “Αξίζει ο Jurgen Klopp δύο ελίτ μετεγγραφές”

Gary Neville: “Αξίζει ο Jurgen Klopp δύο ελίτ μετεγγραφές”

Ο Gary Neville έστειλε μήνυμα στην FSG προτρέποντας την πως, ο Jurgen Klopp «αξίζει» δύο ελίτ μετεγγραφές το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Gary Neville πιστεύει ότι οι ιδιοκτήτες της Liverpool FSG θα πρέπει να βάλουν τα χέρια στις τσέπες τους αυτό το καλοκαίρι, εάν επιθυμούν να ανατρέψουν την πτώση της φόρμας των Reds. Ο παλιός άσσος της Manchester Utd και νυν σχολιαστής του Sky Sports, πιστεύει ότι ο Jurgen Klopp «αξίζει» δύο μεταγραφές με πολλά χρήματα, αφού η φετινή χρονιά ήταν απογοητευτική σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν.

Εκτός από τους Darwin Nunez (£85,6m), Virgil Van Dijk (£76,2m) και Alisson Becker (£56,3m), ο Klopp επέλεξε συχνά να μην ξοδεύει μεγάλα ποσά για παίκτες και αντ’ αυτού εργάστηκε για να βελτιώσει λιγότερο έτοιμους παίκτες, ώστε να φτάσουν τις μέγιστες δυνατότητές τους.

Αλλά με τις δαπάνες της Premier League να φτάνουν στα υψηλά επίπεδα ρεκόρ των 780 εκατομμυρίων λιρών στην μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου, η ανάγκη να δαπανήσουν οι Κόκκινοι πάνω από τις συνηθισμένες τακτικές τους, είναι πιο σημαντική από ποτέ, όπως εξήγησε ο Gary Neville κατά την πιο πρόσφατη προσθήκη στο podcast του.

«Ο Jurgen Klopp πρέπει να υποστηριχθεί. Είχε υποστηριχθεί πριν από αρκετά χρόνια, όταν υστερούσαν [του πρωταθλήματος] και πιέστηκαν στη μεταγραφική αγορά», είπε. «Θα πρέπει να πάνε εκεί ξανά αυτό το καλοκαίρι γιατί άλλες ομάδες πρόκειται να επενδύσουν.»

«Η δύναμη του Jurgen Klopp τα τελευταία έξι ή επτά χρόνια είναι η ποιότητα του ποδοσφαίρου του αλλά και η δύναμη της στρατολόγησης (μετεγγραφών). Μπόρεσε να αξιοποιήσει στο έπακρο τους παίκτες που δεν κοστίζουν ανόητα ποσά, εκτός από τους Van Dijk, Allison και ο Nunez. Φυσικά είναι αυτός που χρειάζεται, για να πάρει τα μέγιστα από αυτούς, την επόμενη σεζόν.»

«Αλλά κοιτάξτε αυτές τις μεταγραφές των Jota, Salah, Mane, Robertson των 20, 30 και 40 εκατομμυρίων λιρών, ήταν απολύτως εξαιρετικοί. Θα πρέπει να κάνουν λίγο από αυτό, αλλά θα πρέπει επίσης να διαθέσουν κάποια σοβαρά χρήματα σε μερικούς παίκτες.»

Και πρόσθεσε: «Ο Jurgen Klopp έχει θωρακίσει την FSG όσον αφορά τις καθαρές δαπάνες όλα αυτά τα χρόνια. Ναι, ήταν έξυπνοι και ήταν αυτό που έκανε ο Sir Alex Ferguson για τους Γκλέιζερς, όπου ο Sir Alex έλεγε ότι δεν υπήρχε αξία στην αγορά. Ο Klopp ήταν αρκετά συνετός και πραγματιστής. Δεν πανικοβλήθηκε και περίμενε παίκτες, ο οποίος είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνεις, όταν θέλεις πάντα να είσαι μετρημένος.»

«Δεν νομίζω ότι ο Jurgen θα έβγαινε εκεί έξω και θα ήταν απερίσκεπτος στη μεταγραφική αγορά. Αλλά έρχεται ένα σημείο όπου αν θέλει έναν παίκτη, θα πρέπει να αφήσουν κάτω τα χρήματα και ας τους κοστίσει σημαντικά, για να αποκτήσουν αυτόν που θέλει να αποκτήσει… Του αξίζει αυτό!».

Gary Neville: “Αξίζει ο Jurgen Klopp δύο ελίτ μετεγγραφές”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com