Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ian Wright: “Δεν ανησυχώ για την ικανότητα του Darwin Nunez”

Ian Wright: “Δεν ανησυχώ για την ικανότητα του Darwin Nunez”

Ο Ian Wright υποστηρίζει τον 23χρονο σταρ της Liverpool Darwin Nunez και πιστεύει ότι θα γίνει ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν.

Ο θρύλος της Arsenal Ian Wright, δεν ανησυχεί για τον Darwin Nunez και την ικανότητά του στο σκοράρισμα στη Liverpool. Ο σπουδαίος παλιός άσσος της Liverpool Robbie Fowler, εξέφρασε πρόσφατα τις αμφιβολίες του για το αν ο 23χρονος Ουρουγουανός θα ήταν τόσο παραγωγικός όσο ο κόσμος περιμένει να είναι στο Anfield.

Από τότε που έφτασε από την Benfica το περασμένο καλοκαίρι, ο Nunez είχε μια σύντομη προετοιμασία με την ομάδα, υπήρχε γλωσσικό εμπόδιο και η ομάδα δεν έπαιξε καλά σε σύγκριση με προηγούμενες χρονιές.

Παρ’όλα αυτά, ο Ουρουγουανός έχει σκοράρει 15 γκολ και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ σε 42 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι δεδομένο ότι έχασε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά τα χαρακτηριστικά και τα βασικά στοιχεία στο παιχνίδι του, είναι εκεί για να διαπρέψει μόλις προσαρμοστεί πλήρως.

Ο Ian Wright πιστεύει ότι ο Darwin Nunez θα είναι παραγωγικός με τη φανέλα της Liverpool και δεν ανησυχεί για τον πρώην σταρ της Benfica. Τον στηρίζει να σκοράρει περισσότερα γκολ την επόμενη σεζόν και να αποδείξει την αξία του.

Ο θρύλος της Arsenal ρωτήθηκε στο Match of the Day του BBC εάν ο Nunez θα σκοράρει περισσότερα την επόμενη σεζόν. Κι εκείνος απάντησε: «Απολύτως, ειδικά όταν βλέπεις τις ευκαιρίες που έχει, τις ευκαιρίες που χάνει. Την επόμενη σεζόν θα «ζωντανέψει» τον εαυτό του, θα γίνει πιο έντονη η παρουσία του όσον αφορά τα γκολ και θα τα τελειώνει. Δεν ανησυχώ για αυτόν.»

Παρά τις μέσες αποδόσεις, οι αριθμοί λένε ότι ο Nunez θα γίνει καλύτερος μόλις προσαρμοσθεί πλήρως σε μία κανονική Liverpool. Ανεξάρτητα από το πώς αντιλαμβανόμαστε την πρώτη του σεζόν στο Anfield, ο Ουρουγουανός σίγουρα δεν είναι άλλος ένας «Andy Carroll», καθώς άνθρωποι άλλων συλλόγων τραγουδούν για αυτόν ειρωνικά. Είναι καλύτερος από τον Carroll, με μια αξιοσημείωτη διαφορά.

Ο Jurgen Klopp είναι ένας υπομονετικός μάνατζερ και περιμένουμε από τον Γερμανό να δώσει στον επιθετικό αρκετό χρόνο για να διαπρέψει. Ο Ian Wright, ο οποίος κέρδισε δύο τίτλους πρώτης κατηγορίας με την Arsenal ως παίκτης, ξέρει «ένα-δυο πράγματα» για το να σκοράρει γκολ. Ούτε έχει δεσμούς με τη Liverpool για να επαινεί ανόητα τον Nunez. Τα σχόλιά του θα μπορούσαν να λειτουργήσουν «χαλαρωτικά» σε σημαντικό βαθμό για τους Red fans.

Ian Wright: “Δεν ανησυχώ για την ικανότητα του Darwin Nunez”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com