Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέος παίκτης της χρονιάς στην Aberdeen αναδείχθηκε ο Leyton Clarkson

Νέος παίκτης της χρονιάς στην Aberdeen αναδείχθηκε ο Leyton Clarkson

Ο δανεικός της Liverpool Leyton Clarkson, αναδείχθηκε ο νέος παίκτης της χρονιάς της Aberdeen στα βραβεία του συλλόγου στο τέλος της σεζόν.

Ο νεαρός μέσος έχει πραγματοποιήσει 34 εμφανίσεις από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα της Premier League της Σκωτίας το καλοκαίρι, σημειώνοντας πέντε γκολ και οκτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η εντυπωσιακή χρονιά του Clarkson βοήθησε να φτάσει η Aberdeen στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, εξασφαλίζοντας μια θέση στο Europa League για τον σύλλογο την επόμενη σεζόν.

Περισσότερα από 1.000 άτομα παραβρέθηκαν στην τελετή απονομής των βραβείων στο P&J Live, όπου ο Clarkson ήταν ανάμεσα σε πολλούς νικητές τόσο από την ανδρική όσο και από τη γυναικεία πλευρά.

Τον Φεβρουάριο, ο 21χρονος επέμεινε ότι ο δανεισμός του ήταν «ευεργετικός» για την εξέλιξή του, προσθέτοντας ότι έχει παίξει σε «δύο διαφορετικές θέσεις» κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σκωτία. Ο νεαρός πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Blackburn, όπου έκανε 19 εμφανίσεις και σημείωσε δύο γκολ με τρεις ασίστ.

Μένει να δούμε αν το μέλλον του Clarkson βρίσκεται στο Anfield ή αν θα γίνει μια προσωρινή ή μόνιμη αλλαγή αυτό το καλοκαίρι. Έχει κάνει τρεις εμφανίσεις για την ομάδα μέχρι στιγμής, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης 90 λεπτών κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας 1-1 εκτός έδρας στη Μίντιλαντ στο Champions League.

Ο μέσος αναμφίβολα θα ελπίζει ότι ο εντυπωσιακός δανεισμός του, θα έχει τραβήξει την προσοχή του μάνατζερ Jurgen Klopp, καθώς θα είναι κριτήριο για μεγαλύτερη συμμετοχή στη Liverpool μετά την επιστροφή του.

Νέος παίκτης της χρονιάς στην Aberdeen αναδείχθηκε ο Leyton Clarkson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com