Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νίκησε δύσκολα και συνεχίζει να ελπίζει

Νίκησε δύσκολα και συνεχίζει να ελπίζει

Μια ακόμη σημαντική νίκη σημείωσε η Liverpool (1-0 τη Brentford) και έφτασε στον ένα πόντο από τη τετράδα έχοντας δύο ματς περισσότερα από την United.

Με το γνωστό – και κάπως διαφοροποιημένο τον τελευταίο καιρό – 4-3-3 αλλά με τον Gakpo στα χαφ παρατάχθηκε στο Anfield η Liverpool για το ματς κόντρα στη Brentford. Οι Reds ήλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού και προηγήθηκαν νωρίς με τον Salah. Ο Trent έψαξε με μπαλιά τον Virgil van Dijk στη πλάτη, ο Ολλανδός έκανε τη κεφαλιά – πάσα προς τον Αιγύπτιο και ο τελευταίος πέτυχε το 100ο του γκολ στο Anfield, κάνοντας το 1-0. Η Πίεση των γηπεδούχων ήταν συνεχής, όμως με εξαίρεση δύο καλές στιγμές του Darwin Nunez, δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Raya. Μάλιστα, η Brentford ήταν αυτή που έκλεισε δυνατά το ημίχρονο, αφού ένα καλό συρτό φάουλ του Toney έφυγε λίγο έξω, ενώ το ωραίο γκολ του Mbeumo ακυρώθηκε σωστά για – οριακό – οφσάιντ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το ημίχρονο και έτσι οι Reds πήγαν με προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Αν και η Brentford προσπάθησε να μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος, η Liverpool ήταν αυτή που έχασε την ευκαιρία της… χρονιάς. Ο Jota έγινε κάτοχος της μπάλας στο πλάι της μικρής περιοχής, έκανε το δυνατό γύρισμα, ο Gakpo άπλωσε το πόδι αλλά αυτή βρήκε ψηλά στο καλάμι και κύλησε παράλληλα με το τέρμα επιστρέφοντας στον Jota, με την άμυνα εν τέλει να απομακρύνει. Το πολύ κακό δεύτερο μέρος από πλευρά φάσεων – όχι τόσο σε ρυθμό – είχε την επόμενή του ευκαιρία στο 78′, όταν ο Alexander-Arnold έπιασε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Raya έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 84′ οι Reds είχαν νέα ευκαιρία να τελειώσουν το ματς, όταν ο Gakpo πήρε τη μπάλα από το λάθος του Hickey, το βολέ του όμως πέρασε έξω, υπογράφοντας το κακό του απόγευμα. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η Liverpool πήρε μια δύσκολη νίκη με 1-0.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν την έναρξη του ματς ακούστηκε ο εθνικός ύμνος του Ηνωμένου Βασιλείου λόγω της στέψης του Καρόλου του Τρίτου ως Βασιλιάς, με το κοινό του Anfield να κάνει άλλη μια φορά γνωστά τα αισθήματά του, αφού το «God save the King» καλύφθηκε από τα γιουχαρίσματα των φιλάθλων της Liverpool.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Jones, Gakpo, Jota, Salah, Nunez.

Brentford: Raya, Hickey, Zanka, Pinnock, Mee, Henry, Janelt, Onyeka, Jensen, Mbuemo, Toney.

100 γκολ στο Anfield για τον Mohamed Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com