Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα επιδιώξουμε μετεγγραφές με οποιοδήποτε κόστος»

Klopp: «Δεν θα επιδιώξουμε μετεγγραφές με οποιοδήποτε κόστος»

Ο Jurgen Klopp δήλωσε ότι η Liverpool δεν θα πληρώσει υπερβολικά για παίκτες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο manager των Reds είναι ανένδοτος στο ότι η Liverpool, δεν θα εκβιαστεί για τους πιθανούς μεταγραφικούς στόχους του καλοκαιριού και δεν έχει κανέναν ενδοιασμό, αντιθέτως να κυνηγήσει εναλλακτικά ονόματα.

Αλλά το αφεντικό των Reds είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να αποκτήσει τους παίκτες που θέλει, καθώς η ομάδα μετεγγραφών εντείνει τις προσπάθειές της, ενόψει της περιόδου που είναι πολύ πιθανό να είναι μια πολυάσχολη, μετά το τέλος της σεζόν.

Η Liverpool βρίσκεται στην αγορά για τουλάχιστον δύο νέους μεσοεπιθετικούς, καθώς ο Klopp θέλει να ανανεώσει το κέντρο του, μετά από μια σεζόν στην οποία η ομάδα του έχει απογοητεύσει και αφήνει μόνο μια μικρή πιθανότητα πρόκρισης στο Champions League με τέσσερα παιχνίδια της Premier League να απομένουν.

Με τους James Milner να αποχωρεί με ελεύθερη μεταγραφή στο τέλος της σεζόν και τους άλλους μέσους Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita να μην έχουν επίσης συμβόλαιο, τον δανεικό Arthur Melo να επιστρέφει στη μητρική Juventus ενώ ο Roberto Firmino έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι και ο τερματοφύλακας Adrian είναι επίσης πιθανό να ακολουθήσει το παράδειγμά του, γίνεται επιτακτική ανάγκη η άφιξη στο Anfield πολλών νέων προσώπων.

Η Liverpool έδειξε πως θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι όταν απομακρύνθηκε από τον μακροπρόθεσμο στόχο Jude Bellingham – που εκτιμάται στα περίπου 130 εκατομμύρια λίρες από την Borussia Dortmund – ότι δεν θα επιδιώξει υπογραφές με οποιοδήποτε κόστος, με το βλέμμα πλέον στραμμένο σε άλλους στόχους, όπως έχει γραφτεί στα ΜΜΕ.

Klopp: «Δεν θα επιδιώξουμε μετεγγραφές με οποιοδήποτε κόστος»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com