Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Brentford, Milner και τραυματίες

Ο Klopp για Brentford, Milner και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου του ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Brentford στο Anfield για την Premier League.

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε πρώτα για τον εθνικό ύμνο που θα ακουστεί στο Anfield:

“ Αυτό είναι σίγουρα ένα θέμα για το οποίο δεν μπορώ να έχω σωστή γνώμη. Είμαι από τη Γερμανία, δεν έχουμε βασιλιά ή βασίλισσα. Δεν έχω εμπειρία με αυτό. Είναι ωραίο να το βλέπεις από έξω. ”

“ Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα απολαύσουν τη στέψη. Κάποιοι δεν θα ενδιαφέρονται και σε άλλους δεν θα αρέσει. ”

Για την αποχώρηση του Milner:

“ Είχα πολύ καλές συζητήσεις μαζί του – ξέρει πόσο πολύ τον εκτιμώ. Θα μου άρεσε να συνεργαστώ περισσότερο μαζί του. Είναι δική του απόφαση. ”

“ Τα θετικά πράγματα τα τελευταία 7 χρόνια δεν θα μπορούσαν να έχουν συμβεί χωρίς τον James Milner. ”

Αν έχει να σχολιάσει κάτι για τον Alexis Mac Allister: 

“ Όχι, δεν έχω να πω κάτι. ”

Για τη μάχη της τετράδας πρόσθεσε:

“ Η Brighton ήταν απίστευτη χθες το βράδυ. Αν κερδίσει όλα τα παιχνίδια της, τερματίζει πάνω από εμάς και αυτό είναι δυνατό. Έχουμε 59 πόντους, μπορούμε να πάρουμε 71 το μέγιστο, νομίζω ότι η United θα πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φροντίσουμε τις δουλειές μας. Με τον τρόπο που έπαιξαν οι τέσσερις πρώτοι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κανείς δεν φαίνεται ότι θα χάσει περισσότερα παιχνίδια από αυτά που θα κερδίσει από τώρα έως το τέλος της σεζόν. ”

“ Θα μπορούσαμε να είμαστε πέμπτοι, κάτι που δεν είναι δεδομένο ακόμα, η έκτη θέση επίσης δεν είναι. Aston Villa, Tottenham, Brighton – και ίσως η Brentford παλεύουν γι’ αυτό. Και εμείς το ίδιο. ”

Για τον αγώνα με την Brentford:

“ Η Brentford θα είναι απίστευτα δύσκολη αύριο. Μία στημένη φάση μπορεί να σε σκοτώσει. Είναι απίστευτα καλοί. Μπορείς να ελέγξεις ολόκληρο το παιχνίδι θεωρητικά και σε μία στημένη φάση μπορούν να σε σκοτώσουν. ”

Για τις 5 σερί νίκες:

“ Χρειαζόμασταν ένα νέο ξεκίνημα – χρειαζόμασταν μια στιγμή όπου νιώθαμε ότι όλα πήγαιναν στη σωστή κατεύθυνση και αυτό ήταν το δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Arsenal. ”

“ Ήμασταν πίσω με 2-0 – όλα θα μπορούσαν να είχαν συμβεί, αλλά τα γυρίσαμε και ίσως έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Η απόδοση ήταν αρκετά καλή για να κερδίσουμε – ξέραμε μετά από αυτό ότι μπορούσαμε να συνεχίσουμε. Είναι μια ανάσα φρέσκου αέρα. ”

“ Ξέρω ότι εξακολουθούμε να δεχόμαστε ευκαιρίες, αλλά στην κατοχή είμαστε πολύ πιο ελεγχόμενοι και φαίνεται ότι έχουμε μια κοινή ιδέα ξανά. Δεν μπορούσες να το δεις πάντα αυτό φέτος. ” Είπε ο Klopp.

“ Είναι μια καλή στιγμή με δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. ”

“ Αν θέλεις να παίξεις με έναν συγκεκριμένο τρόπο, όλα πρέπει να κάνουν κλικ μαζί. Δεν μπορούσα να μας αναγνωρίσω μερικές φορές αυτή τη σεζόν – έπρεπε να αλλάξουμε. ”

“ Έχουμε ανακατέψει νέες ιδέες με τις κύριες ιδέες και αυτός είναι ο τρόπος που θέλουμε να παίξουμε. ”

“ Χρειάζεσαι ευελιξία και αυτό είναι που έχουμε – γι’ αυτό υπογράψαμε αυτούς τους παίκτες. Ο Harvey επίσης μπήκε και έπαιξε στα δεξιά την Τετάρτη – έχουμε επιλογές. ”

Για τους τραυματίες:

“ Ο Keita εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος. ”

“ Ο Thiago θα κάνει επέμβαση και θα είναι εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν. ”

“ Ο Bobby δεν είναι ακόμα σε ομαδική προπόνηση, ελπίζουμε να ξεκινήσει την ομαδική προπόνηση την επόμενη εβδομάδα. ”

“ Πρέπει να δούμε για τον Hendo. Έκανε εξετάσεις χθες, αλλά δεν έχουμε ακόμη τα αποτελέσματα, θα πρέπει να δούμε, αλλά δεν είναι μεγάλο πράγμα. Θα πρέπει να δούμε για αύριο. ”

Για το πρόβλημα του Thiago: 

“ Είναι πάλι το ισχίο του. Περιμένω να είναι έτοιμος για την προετοιμασία της σεζόν. Γι’ αυτό το κάνουμε τώρα. ”

Όσο για τον Diogo Jota:

“ Έχει ένα πρόβλημα στην πλάτη και ένα μελανιασμένο πλευρό. Έκανε προπόνηση χθες αλλά χωρίς πολλές επαφές. ”

Από του χρόνου ξανά ο Thiago.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com