Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Brentford (preview)

Liverpool – Brentford (preview)

Η Liverpool υποδέχεται την Brentford στο Anfield το απόγευμα του Σαββάτου στις 19:30 ώρα Ελλάδος για την 35η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds τρέχουν σερί 5 συνεχόμενων νικών και θέλουν να το επεκτείνουν, διατηρώντας παράλληλα τις ελπίδες τους για μια θέση στην πρώτη τετράδα, από την οποία και απέχουν τέσσερις βαθμούς, από την τέταρτη Manchester United, με ένα όμως παιχνίδι περισσότερο.

Η ομάδα του Klopp επικράτησε μεσοβδόμαδα με 1-0 της Fulham στο Anfield, κρατώντας μάλιστα και ανέπαφη την εστία της για πρώτη φορά μετά από έναν μήνα.

Η Brentford κέρδισε 2-1 με ανατροπή την Nottingham Forest το περασμένο Σάββατο, ενώ πριν δέκα μέρες είχε περάσει από το Stamford Bridge με 0-2.

Οι Bees βρίσκονται στην 9η θέση με 50 βαθμούς, ενώ οι Reds έχουν 59 και παραμένουν στην 5η που οδηγεί στο Europa League.

Για τη Liverpool υπάρχουν τα γνωστά προβλήματα τραυματισμών, με τον Thiago να είναι εκτός, τον Keita να είναι ανέτοιμος και τον Bobby Firmino να μην έχει επιστρέψει ακόμα σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Jordan Henderson.

Αλλαγές από τη νίκη επί της Fulham θα υπάρξουν, με τον Andy Robertson να επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Κώστα Τσιμίκα και τους Cody Gakpo και Diogo Jota πιθανότατα να ξεκινούν στην επιθετική γραμμή, μαζί με τον Mo Salah.

Η τριάδα του κέντρου θα μπορούσε να παραμείνει ίδια με εκείνη της περασμένης Κυριακής, αποτελούμενη από Fabinho, Jones και Elliott.

Από την Brentford θα απουσιάσουν οι τραυματίες, Jansson και Norgaard.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Anthony Taylor.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι στο Anfield πριν την έναρξη του αγώνα θα ακουστεί ο εθνικός ύμνος της Αγγλίας, λόγω της σκέψης του Καρόλου την ίδια μέρα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η Brentford είχε επικρατήσει με 3-1.

Για έκτη σερί νίκη η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com