Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη»

Klopp: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη»

Ο Jurgen Klopp στα τέλη της περσινής σεζόν.

Ως μια πολύ σημαντική νίκη χαρακτήρισε ο Jürgen Klopp την χθεσινοβραδινή νίκη με 1-0 επί της Fulham στο Anfield, αναφέροντας επίσης πως έμεινε ικανοποιημένος από κομμάτια του αγώνα.

Ο Γερμανός μίλησε για τη νέα νίκη:

“ Πολύ σημαντική. Αυτό είπα στα παιδιά. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Κάτι που μπορούμε να χτίσουμε πάνω στην επόμενη σεζόν. Αυτό ακριβώς κάναμε και είμαι ευχαριστημένος με αυτό. ”

“ Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Δεν μπορώ να σεβαστώ περισσότερο αυτό που κάνει ο Marco Silva εκεί. Νόμιζω ότι ελέγχαμε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άνοιξε το ματς. Είναι πάντως μια πολύ καλή ομάδα. ”

“ Το ματς έγινε δύσκολο στο τέλος, αλλά ήταν η πέμπτη συνεχόμενη νίκη μας και μου άρεσε πολύ. ”

“ Είχαν μια μεγάλη ευκαιρία στο τέλος και θα μπορούσαν να σκοράρουν. Είχαμε στιγμές στο πρώτο ημίχρονο που έπρεπε να σκοράρουμε. Έτσι είναι. Πρέπει να δημιουργήσεις. Είδα έναν μεγάλο αγώνα, πολύ καλό πνεύμα και τα παιδιά που μπήκαν στο παιχνίδι μπήκαν στις μονομαχίες. ”

“ Φυσικά μπορούσαμε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι σε αυτές τις στιγμές, αλλά μπορούμε και να βελτιωθούμε. Έχουμε παίξει πολύ χειρότερα στο παρελθόν. ”

“ Έμειναν πάντως ευχαριστημένος με μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε τον ρυθμό, δημιουργώντας αλλά δεν τελειώνοντας τις ευκαιρίες. ”

“ Το πέναλτι που μου άρεσε πολύ γιατί είναι μια κατάσταση κόντρα πίεσης, ο Darwin λειτούργησε καλά και κέρδισε το πέναλτι. Ο Mo το τελείωσε. ”

“ Έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος και χρειαζόμασταν τον Ali προφανώς. Ήταν μια εντυπωσιακή απόκρουση και ήταν πραγματικά χαρούμενος για το μηδέν στην άμυνα περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. ”

“ Πέντε νίκες στη σειρά είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολες. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το καταφέραμε. ”

Για την εμφάνιση του Alisson:

“ Ο Alisson κόντεψε να κλάψει με το μηδέν στην άμυνα. Είναι πολύ σπάνιο για εμάς αυτή τη σεζόν! Είναι πολύ ωραίο, ειδικά για εκείνον. ”

“ Είναι ο πιο σταθερός παίκτης που έχουμε αυτή τη σεζόν. Αν έπεφτε και το επίπεδό του θα είχαμε χαθεί εντελώς. ”

Για τον Darwin Nunez πρόσθεσε:

“ Ήταν σαν άλογο κούρσας. Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν πάντα η κατάλληλη επιλογή για εμάς. Έκανε ένα καλό παιχνίδι. ”

Για τον Luis Diaz:

“ Μπορείτε να δείτε με τον Luis ότι μετά από 30 λεπτά είναι πραγματικά δύσκολο για αυτόν. Παίξαμε πολλά παιχνίδια, μιλήσαμε ως προπονητές για το ποιον μπορούμε να ξεκουραστούμε. Νομίζω ότι το αντιμετωπίσαμε καλά. ”

Για το πρόβλημα του Diogo Jota:

“ Έχει μια μεγάλη μελανιά στα πλευρά. Είναι πραγματικά επώδυνο. ”

Για την απόδοση του Trent Alexander-Arnold:

“ Δεν μπορεί να είναι παντού. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε σίγουρα. ”

Όσο για τον Mo Salah που συνεχίζει να εκτελεί τα πέναλτι:

“ Είχαμε μια μικρή κουβέντα. Ήθελε να μείνει ο εκτελεστής των πέναλτι. Είπα εντάξει. ”

“ Σήμερα ήταν ένα σούπερ πέναλτι. Με όλα τα γκολ που σκοράρει ο Mo, δεν μπορείς να κρίνεις δύο πέναλτι που έχασε. ”

“ Μιλήσαμε μετά το ματς με την Arsenal. Το έβγαλε από το κεφάλι του και συνεχίσαμε. ”

Οι Reds έφτασαν σε νέα νίκη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com