Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε επαφή η Liverpool με Sporting για τον Manuel Ugarte (?)

Σε επαφή η Liverpool με Sporting για τον Manuel Ugarte (?)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Αγγλία και Αμερική, η Liverpool ήρθε επίσημα σε επαφή με την Sporting σχετικά με την πιθανή υπογραφή του Manuel Ugarte.

Οι Reds έχουν συνδεθεί με αρκετούς νέους χαφ ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, έχοντας επιτακτική ανάγκη από ανανέωση στη μεσαία τους γραμμή. Η απόφαση του Jurgen Klopp και της FSG να μην επενδύσουν σε αυτόν τον τομέα το περασμένο καλοκαίρι, τους «δαγκώνει» καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν, με τους Jordan Henderson και Fabinho να μην έχουν αποδώσει τα καλύτερά τους.

Ο Naby Keita, ο James Milner και ο Alex Oxlade-Chamberlain ολοκληρώνουν το συμβόλαιο αυτό το καλοκαίρι, ενώ ο απογοητευτικός δανεισμός του Arthur Melo θα τελειώσει επίσης, αφήνοντας τον προπονητή με ακόμη λιγότερες αριθμητικά επιλογές στη διάθεσή του.

Οι Reds αναμένεται να επιδιώξουν συμφωνίες για παίκτες όπως ο Alexis Mac Allister της Brighton και ο Mason Mount της Chelsea, αλλά ένα άλλο όνομα έχει πλέον εμφανιστεί στην λίστα, που ίσως ταιριάζει στο καλούπι ενός αντικαταστάτη του Fabinho.

Μιλώντας στο CNN ο αξιόπιστος ρεπόρτερ Bruno Andrade, ανέφερε πως οι Κόκκινοι μίλησαν επίσημα με την Sporting στα “παρασκήνια” σχετικά με τον Ουρουγουανό διεθνή μέσο. Ο Klopp πιστεύεται ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του παίκτη και εντυπωσιασμένος από τα ταλέντα του, με άλλες αναφορές να αποκαλύπτουν ότι ο Ugarte έχει τιμή 53 εκατομμυρίων λιρών.

Αν η Liverpool ψάχνει για περισσότερες αξιόπιστες επιλογές στη μεσαία της γραμμή, τότε ο Ugarte είναι ο άνθρωπός της και αν θέλει έναν επίμονο νικητή της μπάλας στο ίδιο πνεύμα με το Fabinho, τότε ο Ugarte θα μπορούσε να είναι η τέλεια μετεγγραφή.

Ο ανιχνευτής ταλέντων Jacek Kulig αποκαλεί τον 22χρονο διεθνή Ουρουγουάη «μηχανή μεσαίας γραμμής», με την πορτογαλική εφημερίδα Record να τον χαρακτηρίζει για την εμφάνισή του ότι είναι «φτιαγμένος από ατσάλι», ως προς την ικανότητά του να κερδίζει μονομαχίες στο κέντρο του γηπέδου, κάτι που λείπει από την φετινή του ομάδα του Klopp.

Ο Ugarte, ο οποίος έχει δεχτεί 14 κίτρινες κάρτες αυτή τη σεζόν καθώς και μία κόκκινη για ένα σκληρό τάκλιν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Arsenal στο Europa League, είναι ένας κλασικός νικητής της μπάλας, έχοντας εξαιρετικά υψηλή κατάταξη στις μετρήσεις του FBRef για τάκλιν, κοψίματα και μπλοκ.

Οι Reds θα μπορούσαν να βρουν τον νέο τους Javier Mascherano, εάν προχωρήσουν σε συμφωνία για το επόμενο ανερχόμενο αστέρι της Sporting.

Σε επαφή η Liverpool με Sporting για τον Manuel Ugarte (?)
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com