Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πήρε το θρίλερ με buzzer beater!

Πήρε το θρίλερ με buzzer beater!

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη στην Premier League για τη Liverpool! Οι Reds επικράτησαν με 4-3 της Tottenham στο Anfield για την 34η αγωνιστική, σε ένα μεγάλο θρίλερ

Η ομάδα προηγήθηκε με 3-0 στο 15’, όμως χαλάρωσε στη συνέχεια και το έκανε θρίλερ, με την Tottenham να ισοφαρίζει σε 3-3 στο τέλος και τη Liverpool να σκοράρει στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Jota!

Το αποτέλεσμα ανέβασε τους Reds στην 5η θέση και πλέον είναι το φαβορί για την έξοδο στο Europa League.

Σκόρερ για τους Reds οι Jones, Diaz, Salah και ο Jota με
Α’ Ημίχρονο: Με τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα της και τον Luis Diaz να ξεκινά βασικός μετά από πολλούς μήνες, ξεκίνησε η Liverpool κόντρα στην Tottenham.

Οι Reds μπήκαν δυνατά στο ματς και αρχικά πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό! Ο Trent με μια εξαιρετική σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον Curtis Jones και εκείνος με ένα πλασέ έγραψε το 1-0!

Η ομάδα του Klopp δεν σταμάτησε όμως εκεί και στο 5’ βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Luis Diaz! Οι Reds πίεσαν ψηλά και ανέκτησαν την μπάλα, ο Salah τροφοδότησε τον Gakpo, εκείνος γύρισε σωστά, για να διαμορφώσει ο Κολομβιανός το 2-0!

Στο γήπεδο εξακολουθούσε να υπάρχει μόνο η Liverpool και μετά το 2-0, με τους παίκτες του Klopp να βρίσκονται συνεχώς στην επίθεση και να κερδίζουν πέναλτι στο 14’ μετά από ανατροπή του Gakpo από τον Romero!

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Mo Salah, στέλνοντας την μπάλα ψηλά στο κέντρο της εστίας και γράφοντας το 3-0 στο 15’!

Κοντά και στο 4-0 έφτασε ο Αιγύπτιος στο 22’, όμως αυτή τη φορά το πλασέ του έφυγε λίγο εκτός εστίας.

Η Tottenham στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε τη χαλάρωση και τα λάθη των Reds, κάνοντας αρχικά αισθητή την παρουσία της στο ματς στο 38’, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Son, ο οποίος έκανε σωστή προσποίηση και σούταρε, αλλά ο van Dijk κατάφερε να διώξει τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή.

Αμέσως μετά έγινε βγήκε ξανά στην κόντρα, με τον Perisic, ο οποίος σέντραρε, για να βρει τον Kane και να γράψει ο τελευταίος το 3-1 με ωραίο τελείωμα στο 40’.

Τα λάθη συνεχίστηκαν στο επόμενο λεπτό από τους Reds, με τον Robertson να το κάνει αυτή τη φορά και τον Kulusevski να χάνει ευκαιρία για το 3-2, αφού τον σταμάτησε ο Alisson με μεγάλη επέμβαση, με τους Reds πάντως να μην κλείνουν καλά το πρώτο μέρος.

Β’ Ημίχρονο: Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος, έτσι άρχισε η επανάληψη. Με την Tottenham να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να φτάνει κοντά στο γκολ, με τα δοκάρια των Son και Romero, αλλά και με το μακρινό σουτ του Porro.

Οι Spurs είχαν προειδοποιήσει για δεύτερο τους και γκολ και εν τέλει το πέτυχαν με τον Son στο 78’, τον οποίον και βρήκε με βαθιά μπαλιά ο Romero και στη συνέχεια νίκησε τον Alisson σε τετ α τετ.

Οι καθυστερήσεις επεφύλασσαν ακόμη μεγαλύτερες συγκινήσεις. Η Tottenham ισοφάρισε πρώτη σε 3-3 με τον Richarlison, μετά από εκτέλεση φάουλ, για να την σκοτώσει στο 95’ με buzzer beater ο Jota!

Ο Πορτογάλος πήρε τη μπάλα σε πλάγια εντός περιοχής θέση και με φοβερό σουτ χάρισε τη νίκη στους Reds.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Elliott (Henderson 63′), Jones (Milner 86′); Salah, Diaz (Jota 63′), Gakpo (Nunez 73′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στη Fulham.

Ο Curtis Jones πανηγυρίζει το 1-0.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com