Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλλοι τέσσερις παίκτες της Tottenham εκτός με Liverpool

Άλλοι τέσσερις παίκτες της Tottenham εκτός με Liverpool

Η Tottenham Hotspur θα μείνει χωρίς τον αρχηγό και τον πρώτο τερματοφύλακα Hugo Lloris για το ταξίδι της στο Liverpool, ενώ άλλοι τέσσερις παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Lloris έχει μείνει εκτός μετά την αλλαγή του στο ημίχρονο στο 6-1 των Spurs από τη Newcastle, έχοντας δεχτεί πέντε γκολ σε 20 λεπτά.

Το χρονοδιάγραμμα του τραυματισμού του ήταν σίγουρα αμφίβολο, αλλά ο Γάλλος έμεινε εκτός για την ισοπαλία 2-2 με τη Manchester United το βράδυ της Πέμπτης, ενώ ο υπηρεσιακός προπονητής Ryan Μason ήλπιζε ότι θα μπορούσε να βρίσκεται σε θέση να παίξει στο Anfield. Όμως, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα την Παρασκευή, ο Μason επιβεβαίωσε ότι ο Lloris θα χάσει ξανά το παιχνίδι καθώς η Tottenham θα πάει στη Liverpool

«Ο Hugo δεν θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή», είπε ο 31χρονος, «και έχουμε και τους άλλους τραυματισμούς που αξιολογούμε μέρα με τη μέρα».

Ο Lloris αντικαταστάθηκε από τον Forster στο ημίχρονο στο St James Park, με τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα να έχει μια δυνατή αρχική εμφάνιση καθώς οι Spurs επανήλθαν από δύο γκολ κάτω κόντρα στη Manchester United.

Οι «άλλοι τραυματισμοί» στους οποίους αναφέρεται ο Mason είναι οι Rodrigo Bentancur (γόνατο), Yves Bissouma (αστραγάλος), Emerson Royal (γόνατο) και Ryan Sessegnon (οπίσθιο μηριαίο μηριαίο). Και οι τέσσερις αυτοί παίκτες πρόκειται να χάσουν τον αγώνα την Κυριακή, περιορίζοντας την επιλογή του Μason τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο μπακ.

Ο προπονητής της Tottenham παρέταξε στο ισόπαλο παιχνίδι με τη Manchester United, τον Lenglet να παρέα με τους Eric Dier και Christian Romero στην άμυνα, ενώ ο Ιvan Perisic και ο σκόρερ Πedro Porro ξεκίνησαν ως ακραία μπακ. Ο Ben Davies επέστρεψε από τον πάγκο μετά από τέσσερα παιχνίδια εκτός και θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για να ξεκινήσει είτε ως κεντρικός είτε ως αριστερός μπακ.

Στη μεσαία γραμμή, οι μόνες πραγματικές επιλογές του Mason είναι οι Oliver Skipp και Pierre-Emile Hojbjerg, που ξεκίνησαν εναντίον της United, μαζί με τον νεαρό Pape Matar Sarr. Θα μπορούσε να του ζητηθεί να κάνει αλλαγές δεδομένης της στενής ανατροπής, εξηγώντας ότι η Τottenham δεν επρόκειτο να προπονηθεί αργότερα την Παρασκευή.

«Θα δούμε πώς νιώθουν τα παιδιά, από την άποψη της προπόνησης σήμερα το απόγευμα και επίσης αύριο, πριν από το παιχνίδι της Κυριακής», είπε ο Mason.

Πιθανή 11αδα Tottenham: Forster – Romero, Dier, Lenglet – Porro, Skipp, Hojbjerg, Davies – Kulusevski, Son, Kane

Άλλοι τέσσερις παίκτες της Tottenham εκτός με Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com