Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αρνητικός σε πιθανή μεταγραφή στην Liverpool ο Nicolo Barella

Αρνητικός σε πιθανή μεταγραφή στην Liverpool ο Nicolo Barella

Η Liverpool βρίσκεται στην αγορά για νέους μεσοεπιθετικούς αυτό το καλοκαίρι και θα μπορούσε να εξετάσει τον Nicolo Barella της Inter Milan, έχοντας αποσυρθεί από την κούρσα για την υπογραφή του Jude Bellingham.

Έχοντας έχει ήδη ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μπει στην κούρσα για την απόκτηση του Jude Bellingham αυτό το καλοκαίρι, οι Reds δέχτηκαν πλήγμα στην προσπάθεια που έκαναν για την απόκτηση του εναλλακτικού στόχου Nicolo Barella.

Το Anfield έχει από καιρό χαρακτηριστεί ως ιδανικός προορισμός για τον Bellingham, ο οποίος έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο περιζήτητους παίκτες της Ευρώπης μετά τη μετακίνησή του στην Borussia Dortmund πριν από τρία χρόνια. Η γηρασμένη μεσαία γραμμή της Liverpool χρειάζεται απεγνωσμένα φρέσκα πόδια αυτό το καλοκαίρι και ο Bellingham πληροί όλες τις προϋποθέσεις, δεδομένου ότι έχει αποδείξει τον εαυτό του στα μεγαλύτερα στάδια και μετράει ως εγχώριος σε μια ομάδα της Premier League.

Αλλά το σημείο που κολλάει είναι τα οικονομικά, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν ότι η Dortmund θα ζητήσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια λίρες για τον Άγγλο έφηβο αυτό το καλοκαίρι. Ο Jurgen Klopp το έχει ήδη αναγνωρίσει, παραδεχόμενος ότι η οικονομική δύναμη έλξης της Liverpool δεν είναι η ίδια με άλλους κορυφαίους συλλόγους.

Η συζήτηση γύρω από το Bellingham έχει γίνει τακτικό θέμα στις συνεντεύξεις Τύπου και ο Klopp παρατήρησε νωρίτερα αυτό το μήνα: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει τίποτα να πω γι’ αυτό [το Bellingham]. Δεν πρόκειται για τον Jude Bellingham, αλλά ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε για πράγματα που θεωρητικά δεν μπορούμε να έχουμε. Δεν μπορούμε να έχουμε έξι παίκτες σε ένα καλοκαίρι, τον καθένα για 100 εκατομμύρια λίρες. Αυτό είναι ξεκάθαρο.

Δεν είμαστε παιδιά. Αν ρωτήσετε ένα πεντάχρονο τι θέλει για τα Χριστούγεννα και σας πει μια Ferrari, δεν θα λέγατε ότι είναι καλή ιδέα, είναι πολύ ακριβή και δεν μπορείτε να την οδηγήσετε».

Η Liverpool σκοπεύει να υπογράψει δύο -ή και τρεις- νέους μεσοεπιθετικούς το καλοκαίρι, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να υπάρξουν και άλλοι στόχοι. Ένας από αυτούς φέρεται να είναι ο Barella, το αστέρι της Inter Milan που ήταν μέλος της ομάδας της Ιταλίας που κέρδισε το Euro 2020 πριν από δύο χρόνια.

Σε ηλικία 26 ετών, ο Barella μπαίνει στην ακμή της καριέρας του και θα μπορούσε να είναι βασικός παίκτης στην καρδιά της ομάδας της Liverpool για τα επόμενα χρόνια. Νέα πρόσωπα χρειάζονται στη θέση αυτή, καθώς οι Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain και James Milner δεν έχουν συμβόλαιο, ενώ οι Jordan Henderson και Thiago Alcantara είναι και οι δύο 32 ετών.

Ο Barella έχει εντυπωσιάσει με την Inter φέτος, παρά την ασταθή εγχώρια πορεία της υπό την καθοδήγηση του Simone Inzaghi. Βρίσκεται στην έκτη θέση της Serie A, 24 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Napoli.

Αλλά ο Barella βοήθησε να εμπνεύσει την επιτυχία στο κύπελλο, σκοράροντας και στους δύο αγώνες του προημιτελικού του Champions League εναντίον της Benfica για να στείλει την Inter στον πρώτο της ημιτελικό μετά από 13 χρόνια. Επίσης, έβαλε το νικητήριο γκολ στη νίκη της Inter στον επαναληπτικό ημιτελικό του Coppa Italia επί της Juventus την Τετάρτη, με το διπλό να είναι ακόμα ανοιχτό για την ομάδα του San Siro.

Ο πρώην παίκτης της Cagliari έχει συνολικά 11 γκολ και ασίστ στο πρωτάθλημα, παρά τις δυσκολίες της Inter και ως εκ τούτου θα ελπίζει να συμπεριληφθεί στην ομάδα της χρονιάς στη Serie A για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν. Ο Barella, ο οποίος έχει 43 συμμετοχές με την Ιταλία, ήταν υποψήφιος για τη Ballon d’Or το 2021 μετά την κατάκτηση του τίτλου της Serie A από την Inter.

Η συμμετοχή στο Champions League δεν αποτελεί εγγύηση για την ομάδα του Μιλάνου την επόμενη περίοδο και η πρόκριση αποτελεί επίσης ανησυχία για τη Liverpool, η οποία είναι έκτη στον πίνακα της Premier League. Σύμφωνα με την Sport Mediaset, ο Barella θα κόστιζε περίπου 75 εκατ. λίρες – λίγο περισσότερο από το μισό μιας πιθανής μεταγραφής του Bellingham – αλλά δεν είναι πρόθυμος να μετακομίσει στο Anfield.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η υπογραφή στους Reds «δεν ελκύει» τον μέσο, ο οποίος δεν έχει «καμία πρόθεση» να φύγει από την Inter στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Η Liverpool θα πρέπει να κοιτάξει αλλού και έχει συνδεθεί με τον Mason Mount της Chelsea , τον Kalvin Phillips της Manchester City και τον Ryan Gravenberch της Bayern Munich.

Αρνητικός σε πιθανή μεταγραφή στην Liverpool ο Nicolo Barella
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com