Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Brighton ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του James Milner

Η Brighton ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του James Milner

Η Brighton ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του μέσου της Liverpool James Milner, ως ελεύθερο το καλοκαίρι, μόλις λήξει το συμβόλαιο του με τους Reds.

Το συμβόλαιο του 37χρονου στη Liverpool λήγει στο τέλος της σεζόν και, παρά την επιθυμία του Jurgen Klopp να τον κρατήσει, η διοίκηση της Liverpool δεν έχει δώσει καμία ένδειξη ότι θα του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Οι σύλλογοι της Premier League δεν επιτρέπεται να προσεγγίσουν έναν παίκτη που έχει λήξει το συμβόλαιό του μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, αλλά η Brighton έχει αξιολογήσει το θέμα εσωτερικά και είναι αποφασισμένη να φέρει τον Milner στο στάδιο Amex.

Η νεοφώτιστη Burnley είναι επίσης κατανοητό ότι έχει δείξει ενδιαφέρον, καθώς προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα της μετά την επιστροφή της στην Premier League. Ο προπονητής τους Vincent Kompany έπαιξε μαζί με τον mile στη Manchester City και θα μπορούσε να του προσφέρει την ευκαιρία να παραμείνει στα βορειοδυτικά.

Η Brighton ελπίζει ότι ο Milner θα της προσφέρει ποιότητα, εμπειρία, ηγεσία και βάθος – κάτι που θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό αν προκριθεί στην Ευρώπη. Οι παίκτες του Roberto De Zerbi’s είναι όγδοοι στην Premier League, μία θέση και τέσσερις βαθμούς πίσω από τη Liverpool του Milner, με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η Brighton ετοιμάζει κίνηση για την απόκτηση του James Milner
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com