Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Θα βελτιωθούμε και θα πάρουμε παίκτες»

Klopp: «Θα βελτιωθούμε και θα πάρουμε παίκτες»

Ο Jürgen Klopp στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης τύπου αναφέρθηκε στο ζήτημα ενίσχυσης του ρόστερ με νέους ποδοσφαιριστές, ενώ άσκησε κριτική και στον κόσμο της ομάδας για τα όσα γράφει στα social media.

Ας δούμε τι είχε να πει ο Klopp:

“ Το καλό στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι παίρνουμε εμείς τις αποφάσεις και δεν αφήνουμε τον κόσμο που γράφει στα social media να πάρει τις αποφάσεις. ”

“ Αν κοιτάξετε τα social media, θα νομίζετε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα στον κόσμο από το κέντρο μας. Το καταλαβαίνω, 100%. ”

“ Την Τετάρτη δεν ήθελαν πολλοί τον Curtis και τον Cody στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις είδαν ότι ξεκινάει ο Joel Matip, ήθελαν να δουν άλλα παιχνίδια και να αλλάξουν κανάλι. ”

“ Στον κόσμο συνήθως αρέσουμε, αλλά αυτή τη σεζόν τον κάνει νευρικό και τους καταλαβαίνω. Δεν ήμασταν οι εαυτοί μας σε μεγάλα μέρη της σεζόν, αλλά πρέπει να πάρουμε ορισμένες καλές αποφάσεις. ”

“ Όχι αποφάσεις πανικού. Δεν λειτουργούμε έτσι εμείς. Σε πρώτη φάση, οτιδήποτε και αν κάνουμε το καλοκαίρι, δεν θα είναι αρκετό για τον κόσμο. Έτσι είναι. ”

“ Αυτή όμως είναι η δουλειά μας: πρέπει να πάρουμε αποφάσεις πάνω σε πράγματα που γνωρίζουμε και αυτό θα κάνουμε. ”

“ Υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης σε αυτή την ομάδα. Δεν το δείξαμε πολύ συχνά φέτος, όμως υπάρχουν. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Θα βελτιωθούμε και θα φέρουμε νέους παίκτες στην ομάδα. Αυτά τα δύο είναι εφικτά, νομίζω. ”

“ Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ο Harvey Elliott αγωνίστηκε σε μεγάλα μέρη της σεζόν και ήταν ο πιο σταθερός μας παίκτης. Ο Curtis το κάνει τώρα. Ο Stefan ήταν μια πραγματική αποκάλυψη. ”

“ Έπαιξαν όμως και άλλοι παίκτες καλό ποδόσφαιρο, δεν είναι όλοι τους μεγάλοι σε ηλικία. Χρειάζεσαι και εμπειρία στην ομάδα. ”

“ Θα έχουμε βελτιωθεί μετά την προετοιμασία. Θα μας βοηθήσει και αυτή η σεζόν, μετά από τόσες έντονες σεζόν. ”

“ Ήταν και αυτή η σεζόν έντονη, αλλά δεν παίξαμε τόσο ποδόσφαιρο. Είναι και αυτό κάτι που μπορούμε να αξιοποιήσουμε. Θέλουμε να επιστρέψουμε στους μεγάλους τελικούς και στα μεγάλα παιχνίδια. ”

“ Για να το πετύχουμε, πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και θα το κάνουμε. Και για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε τους κατάλληλους παίκτες και θα τους έχουμε επίσης.”

Ο Jürgen Klopp πανηγυρίζει το διπλό στο London Stadium.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com