Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Tottenham (preview)

Liverpool – Tottenham (preview)

Επιστροφή στο Anfield για τη Liverpool, η οποία υποδέχεται την Tottenham το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ώρα Ελλάδος για την 34η αγωνιστική.

Δύο ομάδες με παρόμοιους στόχους, την έξοδο στην Ευρώπη και τη μάχη μέχρι το τέλος για την πρώτη τετράδα κοντράρονται στην έδρα των Reds, με τον νικητή να παίρνει προβάδισμα για την 5η ή την 6η θέση.

Η Liverpool βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη κατάσταση, αφού μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και προέρχεται από διπλό επί της West Ham, ενώ η Tottenham πήρε έναν βαθμό κόντρα στη Manchester United την Πέμπτη, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2, με τον Ryan Mason να βρίσκεται στον πάγκο της για πρώτη φορά φέτος.

Οι Reds πριν την έναρξη της αγωνιστικής βρίσκονται στην 7η θέση, με 53 βαθμούς σε 32 ματς, ενώ η Tottenham είναι 5η με 54 βαθμούς σε 33 παιχνίδια. Την 6η θέση κατέχει η Aston Villa, με αγώνα περισσότερο.

Ο Jürgen Klopp αναμένεται να διατηρήσει την ίδια πετυχημένη συνταγή των τελευταίων αγώνων, με τον Curtis Jones να διατηρεί φυσικά την θέση του στη μεσαία γραμμή, μαζί με τους Jordan Henderson και Fabinho.

Ο Ibrahima Konate θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας, αντί του Joel Matip, ενώ ο Diogo Jota έχει προβάδισμα για ακόμη έναν αγώνα, αντί του Darwin Nunez όσο αφορά την επιθετική γραμμή.

Νέα προβλήματα για τους Reds δεν υπάρχουν, με τους Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ εκτός παραμένει ο Bobby Firmino.

Η Tottenham επίσης δεν έχει να αντιμετωπίσει νέους τραυματισμούς, με τον Hugo Lloris να έχει όμως τεθεί εκτός από την αναμέτρηση.

Την αναμέτρηση δεν θα προλάβουν ούτε οι Bentancur, Bissouma, Emerson και Sessegnon.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Paul Tierney.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου, οι Reds είχαν επικρατήσει με 1-2 στο Tottenham Stadium.

Liverpool και Tottenham κοντράρονται στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com