Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Sean Cox προσπαθεί να περπατήσει ξανά 5 χρόνια μετά την επίθεση

Ο Sean Cox προσπαθεί να περπατήσει ξανά 5 χρόνια μετά την επίθεση

Ο οπαδός της Liverpool Sean Cox, προσπαθεί να περπατήσει ξανά, 5 χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε πριν από το παιχνίδι με την Roma & του άλλαξε τη ζωή.

Αφού δέχθηκε αδιάκριτη επίθεση έξω από το Anfield το 2018, ο οπαδός της Liverpool Sean Cox, μαθαίνει να περπατά ξανά και είναι ένα μέρος της ανάρρωσης του.

Γεγονότα έξω από το Anfield επισκίασαν τον πρώτο αγώνα ημιτελικού του Champions League της Liverpool το 2018, με τους θρασύδειλους τραμπούκους της Roma να επιτίθενται σε ανυποψίαστους οπαδούς στη Walton Breck Road. Ο Sean Cox, από το Dunboyne που είναι έξω από το Δουβλίνο, έπεσε θύμα χτυπήματος στο κεφάλι και ως αποτέλεσμα υπέστη σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις.

Εξακολουθεί να μην μπορεί να μιλήσει σωστά, αλλά λαμβάνει λογοθεραπεία δύο φορές την εβδομάδα και επίσης συνεχίζει την ανάρρωσή του μαθαίνοντας να περπατά. Πέντε χρόνια μετά την επίθεση, ο Cox έχει ξεκινήσει συνεδρίες φυσικοθεραπείας με έναν εξωσκελετό στο Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου, που θα τον βοηθήσει να μάθει να περπατά ξανά.

Η σύζυγός του, Μartina, ανέφερε ότι τον είδε να περπατά για πρώτη φορά. Είπε στο RTE: «Ήταν πραγματικά, πολύ συγκινητικό να τον βλέπω να περπατά. Ακόμη και το βλέμμα στο πρόσωπό του ήταν όπως, ξέρετε». Η κυρία Cox πρόσθεσε: «Δεν ξέρουμε τι θα προκύψει από αυτό, αλλά, ψυχολογικά, είναι πολύ καλό για αυτόν.»

«Ο Sean έχει ξεκινήσει μόνο με αυτό και ελπίζουμε ότι θα έχει αρκετές συνεδρίες από αυτό, αλλά και πάλι, εξαρτάται από τη χρηματοδότηση.»

Οι οπαδοί της Liverpool έπαιξαν μεγάλο ρόλο στη συγκέντρωση των χρημάτων για την υποστήριξη της αποκατάστασης του Sean Cox, με σχεδόν 2 εκατομμύρια ευρώ να έχουν συγκεντρωθεί στη σελίδα Support Sean Cox GoFundMe. Αυτά τα χρήματα έχουν πάει για θεραπεία καθώς και για αλλαγές στο σπίτι τους για να του επιτρέψουν να αναρρώσει και να ζήσει πιο εύκολα.

«Είναι δύσκολο, μερικές μέρες μπορεί να μην έχει διάθεση, αλλά, ξέρετε, απλώς προσπαθούμε να του φτιάξουμε το κεφι», είπε η κυρία Martina. «Ο Sean έπρεπε να παλέψει για να μείνει ζωντανός, αλλά είναι εδώ για να πει την ιστορία.»

Τρεις οπαδοί της Roma φυλακίστηκαν από τότε για την επίθεση. Η κυρία Cox πρόσθεσε: «Τα τρία παιδιά, στην πραγματικότητα έφτασαν σπίτι στην Ιταλία πριν ο Sean επιστρέψει στο Dunboyne. Ήταν ακόμα σε απεξάρτηση και είχαν αποφυλακιστεί.»

Ο Sean Cox προσπαθεί να περπατήσει ξανά 5 χρόνια μετά την επίθεση
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com