Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Matip: «Να ασκήσουμε πίεση στις ομάδες από πάνω μας στην βαθμολογία»

Matip: «Να ασκήσουμε πίεση στις ομάδες από πάνω μας στην βαθμολογία»

Ο Joel Matip ήταν χαρούμενος που με την εμφατική κεφαλιά του, εξασφάλισε τη νίκη με 2-1 για τη Liverpool στον αγώνα West Ham Utd.

Η προσπάθεια του Matip σφράγισε την νίκη για τους φιλοξενούμενους Reds, οι οποίοι ακολούθησαν το γκολ του Lucas Paqueta και ισοφάρισαν χάρη στο τελείωμα του Cody Gakpo από απόσταση, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου

Μετά τον αγώνα, ο Matip ο οποίος επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα στη θέση του απόντα Ibrahima Konate, μίλησε στο Liverpoolfc.com για το πώς οι παίκτες του Jürgen Klopp πέτυχαν την επιστροφή στον αγώνα και την νίκη, ενώ μίλησε και για την κεφαλιά του και τον στόχο να συνεχίσουν να κυνηγούν τις ομάδες από πάνω τους.

Στο κλειδί για την επιστροφή της Liverpool…

Παραμείναμε ψύχραιμοι, ακόμα και όταν σκόραραν. Μείναμε ήρεμοι και προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο. Και μετά ήρθε ένα υπέροχο τελείωμα από τον Cody. Συνεχίσαμε να παίζουμε και στο τέλος είχαμε μερικές ευκαιρίες, μέχρι να σημειώσουμε το δεύτερο γκολ.

Στην πρώτη ευκαιρία που έπρεπε να σκοράρει, πριν σημειώσει το γκολ…

Είχα δύο, για να είμαι ειλικρινής: ήδη την κεφαλιά και μετά την εκτροπή. Κανονικά θα έπρεπε να είναι μέσα, αλλά [ήμουν] πραγματικά τυχερός που είχα ένα λεπτό αργότερα άλλη μια ευκαιρία.

Στη γλυκιά σύνδεση που έκανε με την σέντρα του Robertson και την κεφαλιά που σκόραρε…

Σίγουρα ήταν μια από τις πιο δύσκολες κεφαλιές που έκανα μέχρι στιγμής, αλλά δεν έχει σημασία – όσο μπαίνουν, είμαι χαρούμενος.

Στην πρόσθετη δυσκολία να παραμείνουν αυτός και οι συμπαίκτες του, ήρεμοι υπό πίεση σε αυτό το στάδιο της σεζόν…

Είναι πάντα δύσκολο όταν χάνεις 1-0, αλλά ειδικά η μεσαία γραμμή με τον Trent Alexander-Arnold, έμεινε τόσο ήρεμη με την μπάλα. Ήταν πολύ ωραίο να παρακολουθείς πώς παίζουν. Συνεχίσαμε να παίζουμε και αυτό μας βοήθησε στα 90 λεπτά.

Για να κυνηγήσουν τις ομάδες από πάνω τους στον βαθμολογικό πίνακα…

Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Δηλαδή το να ασκήσουμε πίεση στους αντιπάλους. Για αυτό πρέπει να παίξουμε το ίδιο και στο επόμενο παιχνίδι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Matip: «Να ασκήσουμε πίεση τις ομάδες από πάνω μας στην βαθμολογία»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com