Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μου άρεσε το παιχνίδι – να συνεχίσουμε»

Klopp: «Μου άρεσε το παιχνίδι – να συνεχίσουμε»

Ικανοποιημένος από το διπλό επί της West Ham και την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο της συνάντησης έμεινε ο Jürgen Klopp, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γερμανός για τον αγώνα και το διπλό δήλωσε:

“ Μου άρεσε το πρώτο ημίχρονο περισσότερο από το δεύτερο ημίχρονο απόψε. Ήταν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Μου άρεσε η πίεση μας ψηλά. ”

“ Ήταν απίστευτα τα πράγματα που έκανε ο Trent απόψε, απλά ουάου. ”

“ Σε γενικές γραμμές, μου άρεσε το παιχνίδι. Ήταν ένα ελαφρώς διαφορετικό στήσιμο από την ομάδα σήμερα, αλλά πετούσαμε στο pressing ψηλά- Ο Curtis – ουάου! ”

“ Μου άρεσε πολύ ο ρυθμός μας και η πίεση που ασκήσαμε. ”

“ Ο Fab επίσης χρησιμοποίησε πολύ καλά τη θέση του ως ο συνδετικός κρίκος της ομάδας. ”

“ Τα παιδιά δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να συνεχίσουμε και να δείξουμε σταθερότητα. ”

Για την εμφάνιση του Trent Alexander-Arnold:

“ Ξέρουμε ότι ο Trent είναι ένας συγκλονιστικός ποδοσφαιριστής. Όλοι έχουν μιλήσει για το πώς δεν μπορεί να αμυνθεί σε αυτή τη θέση, αλλά μπορεί – τώρα που αμυνόμαστε καλύτερα ως ομάδα. ”

Για τις επιθετικές του επιλογές πρόσθεσε:

“ Το να έχω πίσω όλες τις επιθετικές μου επιλογές δεν είναι πονοκέφαλος. Ο Bobby δεν έχει επιστρέψει ακόμα και αυτό δεν είναι πολύ ωραίο, αλλά ποτέ δεν ήταν πονοκέφαλος – όλοι μπορούν να παίξουν ποδόσφαιρο – όλα έχουν να κάνουν με την πίεση μας ψηλά. ”

“ Με τον Darwin, εξακολουθούμε να συνηθίζουμε ο ένας τον άλλον. Τώρα παίζουμε ένα νέο στυλ, οπότε πρέπει να προσαρμοστούμε – αλλά είναι μηχανή. ” Είπε ο Klopp.

Για το γκολ του Gakpo:

“ Ουάου, τι γκολ σκόραρε ο Cody, φοβερό! ”

Για τον Curtis Jones:

“ Ο Curtis είχε μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν φέτος με έναν φρικτό τραυματισμό. Έπρεπε να τον αντιμετωπίσουμε πολύ προσεκτικά και η ανάρρωσή του ήταν μια προπόνηση εδώ και εκεί, αλλά από τότε που μπόρεσε να προπονηθεί σωστά, αφού είναι πλήρως σε φόρμα και έτοιμος, τα πάει πολύ καλά. ”

“ Έδωσε τον τόνο με την πρώτη αντεπίθεση και είναι πολύ καλός παίκτης. Ξέρει ότι πρέπει να βελτιωθεί, αλλά είναι σε πολύ καλή στιγμή και με την αμυντική δουλειά υπάρχει ένα εισιτήριο στην ομάδα. Επιπλέον, είμαστε σε θέση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και ο Curtis είναι επίσης μέρος αυτού, απολύτως. ”

Για την μάχη της τετράδας:

“ Το Champions League δεν είναι στα χέρια μας – έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα – πρέπει να συνεχίσουμε και θα δούμε πού θα καταλήξουμε.”

“ Χάσαμε λίγο χρόνο στη διάρκεια της σεζόν, αλλά τώρα έχουμε καλύτερη διάθεση. Πρέπει να τελειώσουμε τη σεζόν όσο καλύτερα γίνεται. ”

Για την απουσία του Konate:

“ Θα μπορούσε να παίξει.  Δεν είναι τραυματίας, αλλά, τις τελευταίες δύο ή τρεις εβδομάδες, έπρεπε πάντα να ξεκουράζεται για δύο μέρες ή μια μέρα, μετά μισή προπόνηση, τέτοια πράγματα. Σκέφτηκα ότι τώρα πρέπει να φροντίσουμε να αναρρώσει σωστά, να μην τραυματιστεί, γι’ αυτό τον αφήσαμε εντελώς στο σπίτι. Αυτό είναι λίγο πολύ. ”

Οι Reds πέρασαν από την έδρα της West Ham.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com