Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Διπλό Ευρώπης στο Λονδίνο

Διπλό Ευρώπης στο Λονδίνο

Απόδραση εξόδου στην Ευρώπη για τη Liverpool από την έδρα της West Ham, με σκορ 1-2 και ανατροπή, καθώς είχε βρεθεί πίσω στο σκορ στην αρχή του αγώνα.

Cody Gakpo και Joel Matip τα γκολ για τους Reds που πήραν τρίτη συνεχόμενη νίκη στην Premier League.

Οι Reds έμειναν πίσω στο σκορ νωρίς, με το ωραίο σου του Lucas Paqueta, όμως ισοφάρισαν στο 18’ με το εξίσου όμορφο και εκτός περιοχής σουτ του Gakpo.

Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, η ομάδα έφτασε κοντά και στο 1-2 σε δύο περιπτώσεις, με τον Diogo Jota, με το 1-1 να παραμένει όμως μέχρι την ανάπαυλα.

Στην επανάληψη, η West Ham πίστεψε πως έκανε το 2-1 με τον Bowen στο 55’, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, μετά από έλεγχο του VAR.

Στη συνέχεια, οι αλλαγές των Diaz και Thiago βοήθησαν την ομάδα του Klopp να ανεβάσει την απόδοση της και να γίνει πιο απειλητική.

Η λύση για τη Liverpool ήρθε τελικά στο 68’. Ο Andy Robertson εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Joel Matip σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και πήρε την κεφαλιά, κάνοντας το 1-2!

Στον υπόλοιπο χρόνο, η ομάδα του Moyes έγινε απειλητική μονάχα με τον Bowen, τον οποίο και σταμάτησε ο Alisson στα τελευταία λεπτά.

Ήταν ένα διπλό που ανέβασε στους Reds στην έκτη θέση του πρωταθλήματος.

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Tottenham.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson (Thiago 59′), Jones (Milner 84′); Jota (Diaz 59′), Salah, Gakpo (Nunez 79′).

Σπουδαίο διπλό για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com