Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Luis Diaz: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»

Luis Diaz: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»

Δύο τραυματισμοί στο γόνατο κράτησαν τον Luis Diaz εκτός δράσης από πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ο Κολομβιανός επέστρεψε στη δράση στη νίκη της Liverpool επί της Leeds.

Η νίκη της Liverpool με 6-1 επί της Leeds United ήταν μεγάλη υπόθεση για προφανείς λόγους. Όπως ότι έξι είναι πολλά γκολ και επίσης ότι κέρδισε. Kαι αν η Liverpool θέλει να διατηρήσει ζωντανές έστω και τις ελάχιστες ελπίδες της για την πρώτη τετράδα, μάλλον πρέπει να κερδίζει κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος από εδώ και πέρα.

Ήταν επίσης κάτι σπουδαίο γιατί σηματοδότησε την επιστροφή στη δράση του Luis Diaz, ο οποίος έμεινε εκτός από πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω τραυματισμού στο γόνατο και στη συνέχεια ενός δεύτερου τραυματισμού (υποτροπή) στο γόνατο που υπέστη μετά την επιστροφή του στις προπονήσεις τον Δεκέμβριο, με τον Κολομβιανό να μπαίνει στο 82ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου.

Στη συνέχεια, ο Diaz μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι είναι «τόσο χαρούμενος που επέστρεψε». Επίσης, το γεγονός ότι η επιστροφή του ήρθε με τους Reds να έχουν μεγάλο προβάδισμα και να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, εν μέσω μιας από τις λίγες πραγματικά καλές εμφανίσεις της σεζόν.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Ντίαζ έπαιξε στα δεξιά, αντικαθιστώντας τον Mo Salah και επιτρέποντας στον Darwin Nunez να πάει αριστερά, ενώ ο Roberto Firmino έπαιξε false 9. Με τους Reds να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο βάθος αριστερά παρά δεξιά, ήταν μια ενδιαφέρουσα κίνηση που θα μπορούσε να μιλήσει για τα μελλοντικά σχέδια του Jürgen Klopp.

Luis Diaz: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com