Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Harry Redknapp: «Προς Μαδρίτη ο Jude Bellingham?»

Harry Redknapp: «Προς Μαδρίτη ο Jude Bellingham?»

Ο Harry Redknapp αποκάλυψε ότι «άκουσε» πως ο Jude Bellingham πηγαίνει στην Real Madrid, εφόσον η Liverpool αποσύρθηκε από τον αγώνα για την απόκτηση του Άγγλου διεθνούς.

Ο 19χρονος μέσος της Borussia Dortmund, αναφέρθηκε τόσο καιρό ότι ήταν ο κορυφαίος στόχος των Reds αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα προέκυψε είδηση ​​ότι ο σύλλογος θα στοχεύσει τώρα αρκετές μεταγραφές στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο, αντί να δαπανήσει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού σε έναν σούπερ σταρ.

Ο Harry Redknapp, πατέρας του πρώην σταρ της Liverpool Jamie, βρίσκεται σήμερα στο Aintree για να παρακολουθήσει ένα άλογο που έχει στην Grand National (ετήσιος μεγάλος ιπποδρομικός αγώνας).

Μιλώντας στον Ryan Paton της ECHO σήμερα το απόγευμα και ερωτηθείς για την αγάπη του για την πόλη του Liverpool και τους συλλόγους της, ο Redknapp είπε: «Λατρεύω τη Liverpool. Λατρεύω το Anfield. Μου άρεσε να πηγαίνω στο Anfield. Η ατμόσφαιρα, οι οπαδοί όταν τραγουδούν το You’ll Never Walk Alone…δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο!»

Για τους Red and Blues, ο 76χρονος πρόσθεσε: «Μερικοί από τους παίκτες της Liverpool δεν έχουν φτάσει στα επίπεδα που έχουμε συνηθίσει να τους βλέπουμε να παίζουν. Έχουν μια φανταστική ομάδα και εξαιρετικό προπονητή. Ο Jurgen [Klopp] Είμαι σίγουρος ότι θα το κοιτάξει στο τέλος της χρονιάς και θα φέρουν μερικούς παίκτες και θα ενισχυθούν ξανά για την επόμενη χρονιά.»
«Η Everton δυσκολεύεται επίσης αυτή τη στιγμή. Ελπίζω ο Sean Dyche να τα καταφέρει. Πιέζει πολύ χρόνος για αυτόν.»

Και εκφράζοντας την ετυμηγορία ότι η Liverpool παγώνει το ενδιαφέρον της για το Bellingham, ο Redknapp είπε: «Έχω ακούσει, δεν ξέρω αν έχω όμως δίκιο, ότι θέλει να πάει στη Real Madrid. Δύσκολο… Καταπληκτικό κλαμπ πάλι. Καλός τρόπος ζωής στην Ισπανία. Αυτό πάντως έχω ακούσει.»

Harry Redknapp: «Προς Μαδρίτη ο Jude Bellingham?»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com