Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προς δανεισμό ο Fabio Carvalho την επόμενη χρονιά

Προς δανεισμό ο Fabio Carvalho την επόμενη χρονιά

Η Liverpool είναι ανοιχτή στο να στείλει τον Fabio Carvalho ως δανεικό την επόμενη σεζόν, ανέφεραν δημοσιεύματα σε ΜΜΕ του διαδικτύου στην Αγγλία.

Το συμβόλαιο του 20χρονου με τους Reds έχει διάρκεια έως το 2027, αλλά θα μπορούσε να περάσει την επόμενη σεζόν μακριά από το Anfield. Ο Carvalho εντάχθηκε στους Merseysiders από τη Fulham το περασμένο καλοκαίρι και έβαλε υπογραφή σε ένα πενταετές συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Όμως ο νεαρός μέσος δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην ομάδα του Jürgen Klopp, παίζοντας σε μόλις 12 αγώνες στην Premier League αυτή τη σεζόν, για συνολικά 335 λεπτά ποδοσφαίρου κορυφαίας κατηγορίας. Παρά τα προβλήματα των Reds στην μεσαία γραμμή, ο Klopp έδειξε απρόθυμος να χρησιμοποιήσει πλήρως τον επιθετικό χαφ.

Ο σύλλογος θα μπορούσε να δεχτεί μια πρόταση δανεισμού για τον Carvalho από ομάδα της Premier League, που μπορεί να πείσει τη Liverpool όμως ότι θα τον χρησιμοποιεί τακτικά στα παιχνίδια την επόμενη σεζόν.

Την περασμένη σεζόν, ο Carvalho πραγματοποίησε 38 συμμετοχές για τη Fulham σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε 11 γκολ ενώ έδωσε οκτώ ασίστ, βοηθώντας την να εξασφαλίσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Προς δανεισμό ο Fabio Carvalho την επόμενη χρονιά
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com