Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Bellingham, Leeds και Diaz

Ο Klopp για Bellingham, Leeds και Diaz

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα στη συνέντευξη τύπου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Leeds τη Δευτέρα του Πάσχα.

Ο Γερμανός προπονητής μίλησε για το περιστατικό της Κυριάκης με τον Robertson: 

“ Νομίζω ότι στο τέλος αντιμετωπίστηκε πολύ καλά. Δεν το γνώριζα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τα έμαθα μετά. ”

Για την υπόθεση του Jude Bellingham:

“ Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε. Εάν δεν μιλάμε γενικά για παίκτες που παίρνουμε ή δεν παίρνουμε, γιατί να μιλήσουμε για αυτό τώρα. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για αυτό. ”

“ Στην τελική, η κατάσταση ήταν πάντα έτσι, δεν άλλαξε ποτέ. Η απάντησή μου δεν είναι μόνο για τον Jude Bellingham. Ποτέ δεν καταλαβαίνω γιατί μιλάμε συνεχώς για πράγματα που θεωρητικά δεν μπορούμε να έχουμε, όπως το να κάνουμε έξι μεταγραφές των 100 εκατομμυρίων το καλοκαίρι. ”

“ Πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι μπορείς να κάνεις, πόσα χρήματα έχεις και μετά τι μπορείς να κάνεις με αυτά. Αν ένα παιδί πει ότι θέλει μια Ferrari για τα Χριστούγεννα, λες ότι δεν μπορούμε να το αντέξουμε οικονομικά και δεν μπορείς να οδηγήσεις ούτως ή άλλως! ”

“ Ό,τι χρειαζόμαστε και θέλουμε, προσπαθούμε απολύτως τα πάντα για να το πετύχουμε, αλλά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν είναι δυνατό και να κάνεις διαφορετικά πράγματα. ”

Για τον αγώνα με τη Leeds:

“ Μεγάλος αγώνας, αυτή είναι η θέση στην οποία βρίσκεται η Leeds. Περιμένουμε από αυτούς να είναι απολύτως έτοιμοι. Μια σωστή ατμόσφαιρα και θα είναι δύσκολη, αλλά πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό. ”

Για την επιστροφή κόντρα στην Arsenal:

“ Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είμαστε σε μια θέση που δεν θέλουμε να είμαστε, οπότε πρέπει να παίξουμε λίγο έτσι. ”

“ Ήταν μια κορυφαία εμφάνιση και είχαμε μια μεγάλη εβδομάδα προπονήσεων τώρα και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα φέρουμε ξανά τα σωστά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τη Leeds. ” Δήλωσε ο Klopp.

Για τον νέο ρόλο του Trent:

“ Πρέπει να δούμε ναι! Είναι μια πιθανότητα για εμάς. Υπήρχαν στιγμές σε αυτό το παιχνίδι με την Arsenal και συνέβαινε πολύ πιο συχνά. Ήταν διαφορετικό, αλλά είναι καλό, του ταίριαζε. ”

“ Πρέπει να δούμε σε ποιον ταιριάζει και σε ποιο παιχνίδι, μερικές φορές μπορούμε να το κάνουμε, μερικές φορές όχι. Για αυτόν ήταν καλό. ”

Αν θα επιστρέψει τη Δευτέρα ο Luis Diaz:

“ Είναι 100% φυσιολογικός στις προπονήσεις. Είναι απόλυτα έτοιμος, τώρα πρέπει να τον επανεντάξουμε. Θα είναι στην αποστολή, εκτός αν συμβεί κάτι. ”

“ Ναι [Είναι σαν να έχεις έναν νέο παίκτη]. Προσαρμόζεται καλύτερα, τα αγγλικά του είναι καλύτερα. Έχει ωριμάσει ξανά, πολύ πιο άνετα από ό,τι ήταν στην αρχή. Αυτό θα τον βοηθήσει πραγματικά. Είναι σαν ένας καθαρός αέρας κάθε μέρα στην προπόνηση με το χαμόγελο στα χείλη. ”

“ Τώρα που επέστρεψε μετά από τόσο καιρό, δεν έχασε τις ικανότητές του, κάτι που είναι καλό! ”

Για τον Thiago πρόσθεσε:

“ Είναι πολύ σημαντικός, έμεινε εκτός για πολύ καιρό επίσης. Είναι διαφορετική κατάσταση από τον Luis Diaz. Ο Thiago είναι υποψήφιος για να ξεκινήσει. ”

“ Μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό όπως όλοι ξέρουμε. Είναι κορυφαίος παίκτης και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε πίσω. ”

Αν υπάρχουν τραυματισμοί:

“ Ο Ibrahima Konate δεν μπορούσε να προπονηθεί για δύο ημέρες, αλλά πρέπει να επιστρέψει σήμερα. Ο Alisson δεν προπονήθηκε για δύο μέρες και θα προπονηθεί σήμερα ατομικά. Είχαμε μερικά προβλήματα, αλλά ελπίζουμε όχι περισσότερα. ”

Για τα 5 ματς δίχως νίκη:

“ Παίξαμε ένα παιχνίδι μετά τη United εναντίον της Bournemouth και δεν παίξαμε στο ίδιο επίπεδο. Είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τις εμφανίσεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε γυρίσει το παιχνίδι και δεν το κάναμε. ”

“ Μετά τα αποτελέσματα δεν ήταν σπουδαία, αλλά οι εμφανίσεις ήταν. ”

“ Είναι μια εξαιρετικά περίεργη σεζόν. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε ότι δεν ήταν η καλύτερη σεζόν μας, αλλά είχαμε επίσης δύο από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία μας. Δεν ήμασταν συνεπείς και αυτό ήταν το πρόβλημα. ”

Για την Arsenal που τίμησε τη μνήμη των θυμάτων του Hillsborough:

“ Πρώτα από όλα, την περασμένη εβδομάδα ήταν το πιο σεβαστό λεπτό σιωπής που έχω δει ποτέ. ”

“ Αύριο το πρωί, ο Hendo και εγώ θα πάμε και θα δείξουμε το σεβασμό μας και σε καμία περίπτωση αυτό δεν το βλέπουμε ως καθήκον. Αν οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν, είναι δικό τους λάθος. Αλλά η υποστήριξη της Arsenal ήταν συγκινητική για να είμαι ειλικρινής. ”

Με Luis Diaz στο Leeds.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com