Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool στο ψάξιμο ανταγωνιστή για τον Trent Alexander-Arnold

Η Liverpool στο ψάξιμο ανταγωνιστή για τον Trent Alexander-Arnold

Μετά την λήξη της συναρπαστικής αναμέτρησης ανάμεσα στην Liverpool και την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Arsenal το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Garry Neville, μιλώντας στο Sky Sports, επέκρινε την αμυντική ικανότητα του Alexander-Arnold, ενώ ταυτόχρονα εκθείασε τις ικανότητες του, όταν η ομάδα του είχε την κατοχή και πίεζε τον αντίπαλο για την ισοφάριση.

«Ήταν απολύτως συγκλονιστικός στη συνέχεια. Δεν ξέρω τι να πω γι’ αυτόν πια, γιατί το αμυντικό του παιχνίδι είναι τόσο κακό. Μερικές από τις θέσεις που παίρνει απέναντι στον Martinelli για να ανακόψει μια ευθεία πάσα, μου θυμίζουν την άμυνα που παίζαμε στα μαθητικά μας χρόνια». δήλωσε ο Neville στο podcast του.

Ο δημοσιογράφος της Daily Express Ryan Taylor δήλωσε πρόσφατα στο GIVEMESPORT ότι δεν πιστεύει πως ο Alexander-Arnold «δίνει το μέγιστο» και πως η έλλειψη ανταγωνισμού στη θέση του δεξιού μπακ στην ομάδα θα μπορούσε να είναι ο λόγος για αυτό το φαινόμενο.

Υπέρ της άποψης αυτής είναι και ο Dean Jones, ο οποίος μάλιστα τόνισε ότι ο μόνος τρόπος για τον 24χρονο μπακ να «ανεβάσει ταχύτητα» είναι η έλευση στο Anfield ενός γνήσιου ανταγωνιστή για τη θέση.
Ο Jones δήλωσε στο GIVEMESPORT: «Μου είπαν ότι ψάχνουν περισσότερο για ένα ανταγωνιστή του Alexander-Arnold παρά για έναν άμεσο αντικαταστάτη. Αυτό είναι λογικό σε αυτή τη φάση. Θα ήταν δύσκολο γι’ αυτόν να το δεχτεί, εάν πήγαιναν και ξόδευαν 50 εκατομμύρια λίρες για ένα δεξί μπακ αντί για 20 έως 30 εκατομμύρια. Είναι μια δύσκολη στιγμή για αυτούς, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να πείσουν τον Alexander-Arnold να ανεβάσει ταχύτητα».

Όσο για το ποιος θα μπορούσε να αποκτηθεί για να ανταγωνιστεί άμεσα τον Alexander-Arnold, o Jones ανέφερε ότι η Liverpool ενδιαφέρεται για τον 20χρονο δεξί μπακ του Ajax, Devyne Rensch. Ο δημοσιογράφος κατέληξε λέγοντας ότι είναι απίθανο ο Calvin Ramsay, ο οποίος είναι εκτός για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, να θεωρηθεί ρεαλιστική εναλλακτική του Alexander-Arnold την επόμενη σεζόν.

Η Liverpool στο ψάξιμο ανταγωνιστή για τον Trent Alexander-Arnold
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com