Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και η Liverpool στο «κυνήγι» του Alex Scott της Bristol City

Και η Liverpool στο «κυνήγι» του Alex Scott της Bristol City

Η Liverpool σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλία, πρόκειται να ανταγωνιστεί τη West Ham Utd και τη Wolves στην απόκτηση του μέσου της Bristol City Alex Scott αυτό το καλοκαίρι.

Η West Ham και η Wolves βρίσκονται ήδη στα ίχνη του, αλλά ο επικεφαλής στρατολόγησης της Liverpool Dave Fallows και ο επικεφαλής σκάουτερ Barry Hunter, ήταν μεταξύ του κοινού για να τσεκάρουν τον 19χρονο στο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας U20 με την Γερμανία τον περασμένο μήνα.

Ο Scott δεν έχει παίξει από τότε που τραυματίστηκε στους συνδέσμους, στην συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα. Ο νεαρός άσσος έχει κάνει 86 συμμετοχές για την Bristol City, από όταν εντάχθηκε στον σύλλογο από την Guernsey το 2020.

Ο Scott έγινε ο νεότερος παίκτης της Guernsey όταν έπαιξε για την πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών. Την περασμένη σεζόν έλαβε το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη της Bristol City μετά από αρκετές εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα των Robins.

Η West Ham έχει παρακολουθήσει εκτενώς τον Scott εν δράσει, καθώς προετοιμάζεται για την μετά Declan Rice εποχή.

Η Liverpool με τα σημαντικά προβλήματα στη μεσαία γραμμή αυτή τη σεζόν και να εμφανίζεται αδύναμη σε αυτόν τον τομέα, φαίνεται πιθανό ότι θα προσπαθήσει να ενισχυθεί το προσεχές καλοκαίρι. Διάφορα ανεπιβεβαίωτα δημοσιεύματα την συνδέουν με τον Nicolo Barella της Inter, τον οποίο αναφέρουν μεταξύ άλλων να είναι στη λίστα αυτών που θα μετακινηθούν στο Anfield. Ο αστέρας της Borussia Dortmund και της Αγγλίας, Jude Bellingham, έχει συνδεθεί με τη Liverpool εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μένει να δούμε αν θα υπάρξει συμφωνία, ειδικά εάν οι Κόκκινοι δεν είναι στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Και η Liverpool στο «κυνήγι» του Alex Scott της Bristol City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com