Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ένα χρόνο χωρίς γκολ ο Diogo Jota

Ένα χρόνο χωρίς γκολ ο Diogo Jota

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε, χθες Δευτέρα, από το τελευταίο γκολ που σημείωσε ο Diogo Jota με τη φανέλα της Liverpool σε επίσημο αγώνα.

Το ημερολόγιο έγραφε 10 Απριλίου 2022, όταν ο Πορτογάλος ισοφάριζε σε 1-1 στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Manchester City στο Etihad, όμως έκτοτε δεν έχει βρει δίχτυα ούτε μια φορά.

Ο διεθνής επιθετικός έμεινε άσφαιρος και στα 13 τελευταία παιχνίδια της περσινής σεζόν (συμπεριλαμβανόμενων δύο τελικών), αλλά και στα 19 που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια, ο πρώην παίκτης της Wolves έχει ταλαιπωρηθεί και από δύο σοβαρούς τραυματισμός τη φετινή σεζόν, απουσιάζοντας τον πρώτο μήνα και από τον Οκτώβριο ως τα μέσα Φεβρουαρίου, γεγονός που δεν του έχει επιτρέψει να βρει τον επιθυμητό ρυθμό.

Κατά τη διάρκεια της αποχής του από το σκοράρισμα έχει πάντως καταφέρει να βοηθήσει στη δημιουργία με 7 ασίστ σε Champions League και Premier League, εκ των οποίων οι 3 στο Rangers 0-7 Liverpool.

Ο Jota έχει πάντως βρει δίχτυα με την εθνική του ομάδα στις 24 Σεπτεμβρίου 2022, στην εύκολη επικράτηση της Πορτογαλίας με 0-4 επί της Τσεχίας για το Nations League, όταν και είχε περάσει ως αλλαγή.

Μετά την επιστροφή του στη δράση έχει μοιράσει δύο από τις επτά του ασίστ και μένει να επιστρέψει και στα γκολ.

Δύσκολη σεζόν για τον Diogo Jota.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com