Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Garth Crooks: «Μαγικό ραβδί το δεξί πόδι του Trent Alexander-Arnold»

Garth Crooks: «Μαγικό ραβδί το δεξί πόδι του Trent Alexander-Arnold»

Εκθείασε την ποιότητα του αμυντικού της Liverpool Trent Alexander-Arnold ο πρώην άσσος των Tottenham & Manchester Utd και νυν σχολιαστής του BBC Garth Crooks, αδιαφορώντας για τις για τις αμυντικές του αδυναμίες.

Ο δεξιός πλάγιος αμυντικός των Κόκκινων, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ισοφάριση απέναντι στην Arsenal, καθώς πέρασε με περίτεχνο τρόπο τον Oleg Zinchenko, πριν σεντράρει στον Roberto Firmino, που σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης. Ο ρόλος του στο γκολ έσωσε έναν βαθμό για τους Reds του Jürgen Klopp, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι ευκαιρίες των Reds στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν τρεις βαθμούς για τη Liverpool, με τον Trent Alexander-Arnold να έχει σημαντικό μερίδιο στην δημιουργία τους, κινούμενος στο χώρο του κέντρου.

Μετά την εμφάνισή του το απόγευμα της Κυριακής, ο 24χρονος διεθνής Άγγλος αμυντικός βρέθηκε στην Ομάδα της Εβδομάδας στο BBC Premier League του Crooks. Εξηγώντας τις σκέψεις του για την απόδοση του Trent, είπε: «Καταφέρνει να περάσει τον Zinchenko και στη συνέχεια παράγει το πιο απολαυστικό κλιπ, πριν σεντράρει στον Roberto Firmino για να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης.

Όταν ο Alexander-Arnold είναι σε αυτή τη φόρμα, το δεξί του πόδι μοιάζει με «μαγικό ραβδί». Στην πραγματικότητα, όταν έχει αυτή τη διάθεση, δεν με ενδιαφέρουν οι αμυντικές του αδυναμίες, γιατί έχει την πλέον εξαιρετική ποιότητα.»

Garth Crooks: «Μαγικό ραβδί το δεξί πόδι του Trent Alexander-Arnold»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com