Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όρθια στο Stamford Bridge

Όρθια στο Stamford Bridge

Ακόμη μια κακή εμφάνιση για τη Liverpool, που όμως αυτή τη φορά πήρε έναν βαθμό μακριά από την έδρα της, στο Stamford Bridge κόντρα στην Chelsea, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν.

Ένα αποτέλεσμα που αφήνει την ομάδα του Klopp μακριά από την τετράδα, αλλά και από την πέμπτη θέση, από την οποία απέχει επτά βαθμούς.

Α’ Ημίχρονο: Με πολλές αλλαγές και παίκτες όπως οι Τσιμίκας, Matip, Gomez και Firmino στο αρχικό σχήμα ξεκίνησαν οι Reds.

Με άσχημο τρόπο ξεκίνησε ο αγώνας για την ομάδα του Klopp, με τους Μπλε να έχουν μεγάλες ευκαιρίες από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, με τους Havertz και Kovacic, ενώ στο 24’ έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα με τον Reece James, με το τέρμα ωστόσο να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Από την άλλη, η Liverpool ανέβασε στροφές μετά το μισάωρο και έκλεισε καλύτερα το πρώτο μέρος, με τρεις καλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ.

Αρχικά με σουτ του Nunez και στη συνέχεια με εκείνα των Joe Gomez, το οποία απέκρουσε ο  Kepa και τέλος, με την εντός περιοχής προσπάθεια του Fabinho, που κόντραρε στον Fofana και κατέληξε κόρνερ.

Β’ Ημίχρονο: Με μεγάλη ευκαιρία του Kovacic για την Chelsea ξεκίνησε και η επανάληψη, όμως ο Κροάτης αστόχησε σε τετ α τετ με τον Alisson στο 47’.

Το γκολ φαινόταν πως ερχόταν για την Chelsea και έτσι έγινε στο 50ο λεπτό με τον Havertz, όμως και σε αυτή την περίπτωση ακυρώθηκε από το VAR, αφού ο Γερμανός σκόραρε με το χέρι, μετά την κόντρα στον Alisson.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας, ο Nunez δοκίμασε από μακρινή απόσταση να σκοράρει, με τον Kepa να μπλοκάρει όμως εύκολα.

Στο 65’ έγιναν οι πρώτες Κόκκινες αλλαγές, με τους Mo Salah και Andy Robertson να αντικαθιστούν τους Firmino και Τσιμίκα.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε με την μονοκόμματη προσπάθεια τογ Joao Felix στο 77’, έπειτα από κακή απομάκρυνση του Matip με το κεφάλι.

Στον υπόλοιπο χρόνο, η Liverpool δεν κατάφερε να απειλήσει καθόλου, παρότι έκανε κάποιες επιθέσεις και η Chelsea το έκανε μόνο στο 95’ με ένα σουτ του Enzo από απόσταση που δεν βρήκε στόχο.

Liverpool: Alisson; Gomez, Matip, Konate, Τσιμίκας (Robertson 65′), Fabinho, Henderson, Jones (Milner 79′); Nunez (Gakpo 79′), Jota, Firmino (Salah 65′)

Επόμενος αγώνας για τους Reds το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην Arsenal.

Στο μηδέν Liverpool και Chelsea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com