Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να χτίσουμε πάνω στο αποτέλεσμα»

Klopp: «Να χτίσουμε πάνω στο αποτέλεσμα»

Ο Jürgen Klopp δήλωσε πως η ομάδα μπορεί να χτίσει πάνω στην ισοπαλία που πήρε στην έδρα της Chelsea, ενώ αναφέρθηκε τόσο στην εμφάνιση των παικτών του, όσο και στον αγώνα της Κυριακής με την Arsenal.

Ο Γερμανός κλήθηκε να μιλήσει για τον αγώνα:

“ Δεν θα ήμουν προπονητής της Liverpool αν είχα μερικές ίδιες σεζόν. Πρέπει να το ξεπεράσουμε. Έτσι είναι η ζωή. Πρέπει να παλέψεις για να αλλάξεις την τύχη σου. ”

“ Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για τους στόχους που έχουμε αν δεν πάρουμε βαθμούς. Δεν τα παρατάμε, θα παλέψουμε. Μπορούμε να μιλήσουμε πολύ, αλλά πρέπει και να το δείξουμε. Είδαμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση απόψε. ”

“ Δεν περίμενα μια ομάδα με έξι αλλαγές να παίξει το καλύτερο παιχνίδι της σεζόν. Είδα όμως από τα παιδιά που έπαιξαν ότι είναι έτοιμα. ”

“ Οι αλλαγές έγιναν γιατί κάποιοι χρειάζονταν ξεκούραση. ”

“ Πρέπει να κάνουμε αυτές τις ευκαιρίες. Πρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε ευκαιρίες. Δεν είμαι απογοητευμένος γι’ αυτό. Εκείνοι σκόραραν δύο φορές, αλλά και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν. ”

“ Πέρυσι, κόντρα στην Chelsea και τα δύο παιχνίδια ήταν απίστευτα. Απόψε ήταν διαφορετικό. Αλλά και οι δύο ομάδες έκαναν τον κατάλληλο αγώνα – για απόψε, δεν πειράζει. ”

“ Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πέρυσι σε δύο τελικούς, δύο από τα καλύτερα 0-0 που είδα ποτέ. Σήμερα ήταν δύο ομάδες με χαμηλή αυτοπεποίθηση αλλά πραγματικά μάχονταν. Είμαστε καλά με έναν βαθμό και κάναμε πολλά καλά πράγματα. Πρέπει να συνεχίσουμε. ”

Για την απόδοση της ομάδας του:

“ Δυσκολευτήκαμε με την τελευταία γραμμή μας στην αρχή, αλλά κάναμε και τρεις αλλαγές. Οι μπαλιές στην πλάτη της άμυνας ήταν δύσκολες, αλλά μετά ανακάμψαμε. Γίναμε καλύτεροι στο παιχνίδι. Η μεσαία γραμμή ήταν καλά συνδεδεμένη. Είχαμε και τις ευκαιρίες μας μπροστά. ”

“ Ήταν ένα βήμα. Αυτό πρέπει να κάνουμε – να κάνουμε βήματα. Μερικές φορές μικρότερα βήματα. ” Είπε ο Klopp.

“ Είδα μια καλή στάση από την ομάδα μου απόψε και αυτή είναι η βάση για το υπόλοιπο της σεζόν. ”

“ Η περασμένη σεζόν ήταν στα όρια του υπερβολικού, είναι ξεκάθαρο. Δεν είναι μια πραγματική εξήγηση για αυτό, αλλά είναι μια παρατήρηση. Μερικές ομάδες δυσκολεύονται φέτος με τρόπο που δεν θα περίμενε κανείς. ”

“ Έπρεπε να παλέψουμε μέχρι το τέλος – ήταν εξαιρετικά έντονο ματς. Για εμάς είναι ένα βήμα και είμαι εντάξει με αυτό. Μπορούμε να χτίσουμε πάνω σε αυτό, κάναμε ένα μικρό βήμα, αλλά ένα πραγματικά σημαντικό βήμα. ”

“ Αυτά τα παιδιά εξακολουθούν να είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές και απόψε έκαναν μια καλή εμφάνιση. Οι Joe Gomez και Darwin Nunez ήταν εκεί και ο Bobby έδειξε ξανά πόσο καλός είναι. ”

“ Αν δεν είσαι σε καλή στιγμή, πρέπει να το παλέψεις και το κάναμε. ”

Για την κατάσταση του van Dijk:

“ Νομίζω πως θα είναι έτοιμος για την Κυριακή, ναι. ”

Για τον αγώνα με την Arsenal:

“ Η Arsenal πετά τώρα, είναι απίστευτη να τη βλέπεις. Αλλά είμαστε εκεί και το εντός έδρας ρεκόρ μας είναι πολύ καλύτερο από το εκτός έδρας ρεκόρ μας. ”

“ Θα έχουμε τον κόσμο μας μας εκεί την Κυριακή – θα προετοιμαστούμε. Το Anfield είναι έτοιμο και θέλουμε να το κάνουμε. ”

Όσο για τη βαθμολογική θέση:

“ Ακόμη και να μην μπορέσουμε να φτάσουμε στην πρώτη τετράδα, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο εξακολουθεί να διακυβεύεται. 5η, 6η, 7η θέση. Είναι ο επόμενος στόχος για εμάς. ”

Μια λευκή ισοπαλία στο Λονδίνο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com