Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έχει κάνει ήδη επαφές με τον Mason Mount η Liverpool»

«Έχει κάνει ήδη επαφές με τον Mason Mount η Liverpool»

Το ενδιαφέρον της Liverpool για τον Μason Mount είναι υπαρκτό και, σύμφωνα με τον Neil Jones, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες συνομιλίες.

Δεν είναι δύσκολο να δούμε πού βρίσκεται η μεταγραφική εστίαση των Reds για το καλοκαίρι, με τον Mount να είναι ανάμεσα σε μια τεράστια λίστα με πολλούς μέσους που συνδέονται για μια καλοκαιρινή μετακίνηση στο Anfield.

Την περασμένη εβδομάδα, μια πηγή της Chelsea ισχυρίστηκε ότι η μετακίνηση του παίκτη με μεταγραφή στην Liverpool είναι μια «σοβαρή πιθανότητα» και τώρα ο ρεπόρτερ του Merseyside, Νile Jones, για το GOAL, αναφέρει ότι οι Κόκκινοι «είναι πρόθυμοι να εκμεταλλευτούν την κατάσταση του συμβολαίου του παίκτη».

Η κατάσταση στην οποία αναφέρεται ο Jones είναι ότι ο Μount μπαίνει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του τον Ιούνιο, με τις συζητήσεις για μια νέα συμφωνία να έχουν «σταματήσει».

Η κατάσταση του συμβολαίου του 24χρονου θα οδηγήσει τη Liverpool να ελπίζει σε μια συμφωνία μειωμένης τιμής, αν και η The Athletic ανέφερε ότι η Chelsea εξακολουθεί να ζητά από τους ενδιαφερόμενους 70 εκατομμύρια λίρες – αλλά αυτό μπορεί να είναι υπερβολικά αισιόδοξο, έχοντας στο νου και τη κατάσταση της Chelsea με το FFP.

Ο Jones δηλώνει ότι η Liverpool «θαύμαζε τον παίκτη εδώ και αρκετό καιρό» και ήταν ακόμη κοντά στο να τον αποκτήσει ως παίκτη για την U16 της ομάδας.

Η «ηλικία, η εμπειρία και το σύνολο δεξιοτήτων» του Μount θεωρούνται «ιδανικά» για τον Jurgen Klopp, ο οποίος εκτιμά την ευελιξία του και χρειάζεται έναν παίκτη του προφίλ του για την επόμενη σεζόν και την αναγέννηση της ομάδας του.

Έχουν ήδη γίνει, όπως είπαμε «διερευνητικές συνομιλίες» για μια συμφωνία με τον Mount και οι Reds λέγεται ότι είναι «πρόθυμοι και ικανοί να ανταποκριθούν στις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη» – που πρόκειται να είναι μια αύξηση του τρέχοντος αναφερόμενου μισθού του £80.000 την εβδομάδα.

Και ενώ η Chelsea είναι φαινομενικά ανοιχτή στο να αφήσει τον Mount να φύγει, η Liverpool δεν παίζει μόνη της καθώς υπάρχει το ενδιαφέρον της Manchester United η οποία είναι ένας σύλλογος που παρακολουθεί την κατάστασή του παίκτη στο Stamford Bridge, ενώ ματιές φαίνεται να έχει ρίξει και η Bayern του Tuchel.

Είναι μια σύνδεση που γίνεται ισχυρότερη και όσο περνούν οι εβδομάδες θα υπάρχει πολύ ενδιαφέρον για τους οπαδούς της Liverpool καθώς βλέπουν ότι η μεσαία γραμμή της ομάδας έχει σοβαρό θέμα.

Ο 24χρονος έχει παίξει σε 192 από τους 215 αγώνες της Chelsea από το 2019/20 – που αντιστοιχεί στο 89% των αγώνων – αξιοπιστία που σίγουρα θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη, βλέποντας τους υπάρχοντες παίκτες της Liverpool.

Στη πόρτα της εξόδου από την Chelsea φαίνεται να είναι ο Mount.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com