Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ηρεμία ζητάει ο Klopp από τους παίκτες του μετά την ήττα από City

Ηρεμία ζητάει ο Klopp από τους παίκτες του μετά την ήττα από City

Μετά την ήττα της Liverpool από τη Manchester City, ο Jurgen Klopp δήλωσε για όσα είπε στα αποδυτήρια, ότι «δεν έχει τίποτα να πει».

Οι Reds έχασαν με 4-1 στο Etihad Stadium, εξανεμίζοντας περαιτέρω τις πιθανότητές τους να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα της Premier League. Η Liverpool έχασε από την πρωταθλήτρια με χαρακτηριστική ευκολία, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με τον Mo Salah στο 17ο λεπτό. Η Liverpool βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας και αντιμετωπίζει μια τρομερή πρόκληση, αν θέλει να μπει στο Champions League για την επόμενη σεζόν. Το βράδυ της Τρίτης, ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Chelsea, όπου η νίκη είναι μονόδρομος.

Την Κυριακή όταν οι Reds επέστρεψαν στο AXA Training Center, ο Klopp θα εξηγούσε στην ομάδα του τι πήγε στραβά απέναντι στη City.

«Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε για απόψε, όλα είναι προφανή και αύριο θα πρέπει να μιλήσουμε γι’ αυτό», είπε στους παίκτες του μετά το παιχνίδι. «Παίζουμε την Τρίτη, όχι αύριο, και οφείλουμε να αποδώσουμε καλύτερα και πιο σταθερά.»

«Είναι αδύνατο να έχεις καλή απόδοση στην Premier League, όταν δεν είσαι σε πλήρη ετοιμότητα. Συζητήσαμε για το πώς η ήττα άλλαξε τα πάντα για εμάς. Και πάλι σήμερα, δεχτήκαμε δύο γρήγορα γκολ και είναι εξαιρετικά δύσκολο αν όχι αδύνατο, να επιστρέψουμε. Αλλά έπρεπε να μπορούμε να το κάνουμε έστω πιο δύσκολο, αν επιμείναμε σε αυτά που κάναμε στις καλές μας στιγμές. Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη εξαιτίας αυτού.»

Ηρεμία ζητάει ο Klopp από τους παίκτες του μετά την ήττα από City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com