Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Και ο Conor Gallagher στην λίστα υποψηφίων της Liverpool

Και ο Conor Gallagher στην λίστα υποψηφίων της Liverpool

Μαζί με τον συμπαίκτη του στην Chelsea Mason Mount, η Liverpool φέρεται πλέον να ενδιαφέρεται για τον Conor Gallagher, ο οποίος βρίσκεται «ψηλά» στη λίστα της.

Η μεσαία γραμμή του Jurgen Klopp χρειάζεται επειγόντως αναδόμηση και η ήττα με 4-1 από τη Man City το Σάββατο το έκανε ακόμα πιο σαφές. Αν και ο προπονητής ξεχώρισε τον Jordan Henderson και τον Fabinho ως δύο από τους τέσσερις παίκτες που είχαν «ΟΚ» απόδοση στο Etihad, η πραγματικότητα είναι ότι η ποιότητά τους απέχει πολύ αυτή τη στιγμή.

Ο Naby Keita, ο Alex Oxlade-Chamberlain και ο Arthur πρόκειται να αποχωρήσουν, ενώ ο James Milner θα μπορούσε να ακολουθήσει αν δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο. Θα μπορούσαν να υπάρξουν αμφιβολίες ακόμη και για τους Curtis Jones και Fabio Carvalho, οι οποίοι δεν είναι βασικοί τους τελευταίους τέσσερις μήνες, γεγονός που δείχνει το μέγεθος της αναδόμησης.

Ο Mount έχει αναφερθεί ευρέως ως στόχος, ενώ ο Jude Bellingham είναι η νούμερο 1 προτεραιότητα, αλλά ο Miguel Delaney της Independent αποκάλυψε τώρα το ενδιαφέρον για τον Gallagher. Ο Gallagher έχει κάνει 33 συμμετοχές με την Chelsea φέτος, αλλά μόνο 12 ως βασικός και είναι ένας παίκτης για τον οποίο οι Μπλε «θα εξέταζαν τουλάχιστον μια προσέγγιση».

Ο 23χρονος είναι «ψηλά στη λίστα της Liverpool για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής», με την πεποίθηση ότι «έχει ακριβώς το είδος της ενέργειας και τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να πάνε σε άλλο επίπεδο» στο Anfield. Εξηγείται ότι, όπως και με τον Mount, ο Gallagher θα ήταν πιο προσιτός αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Chelsea υποχρεούται να ανακτήσει χρήματα για να συμμορφωθεί με το Financial Fair Play.

Η υπογραφή του Gallagher θα είχε σίγουρα νόημα για τη Liverpool σε πολλά επίπεδα, και όχι μόνο για το στυλ παιχνιδιού του ως Νο. 8. Ο μέσος κατατάσσεται σε υψηλές θέσεις όσον αφορά την αμυντική απόδοση, αλλά και το προοδευτικό παιχνίδι και τη δημιουργικότητα, με τον Άγγλο να βρίσκεται στην 86η θέση με τους μεσοεπιθετικούς σε όλη την Ευρώπη όσον αφορά τα αναμενόμενα γκολ (xG) και τις ασίστ (xA).

Το συμβόλαιό του με την Chelsea έχει διάρκεια μέχρι το 2025, πράγμα που σημαίνει ότι θα του απομένουν δύο χρόνια αυτό το καλοκαίρι, γεγονός που θα μπορούσε να τον ανοίξει σε προτάσεις αν δεν είναι ανοιχτός σε επέκταση. Ο Gallagher έχει περάσει στο παρελθόν ως δανεικός από την Charlton, τη Swansea, τη West Brom και την Crystal Palace – οι δύο τελευταίες στην Premier League – και έχει επίσης έξι συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας.

Προς το παρόν δεν έχει προταθεί τιμή, αν και τον Ιανουάριο ενδιαφέρθηκαν οι Newcastle, Aston Villa, Everton, West Ham και Crystal Palace.

Και ο Conor Gallagher στην λίστα υποψηφίων της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com