Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Klopp: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω»

Πολύ απογοητευμένος ήταν ο Jürgen Klopp μετά την ήττα της ομάδας με 4-1 από την Manchester City στο Etihad Stadium, τονίζοντας πως δεν μπορεί να εξηγήσει την νέα κακή εμφάνιση των Reds.

Ο Γερμανός για την απόδοση και την ήττα είχε να πει:

“ Σήμερα τα χάσαμε όλα και αυτό δεν είναι αποδεκτό. ”

“ Αύριο είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς γιατί πρέπει να δουλέψουμε με αυτό που είδαμε σήμερα γιατί το βλέπουμε πολύ πιο συχνά πλέον.”

“ Το πρώτο ημίχρονο ήταν όπως το περιμέναμε. Η City ήταν κυρίαρχη αλλά ήμασταν οργανωμένοι. Πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ. ”

“ Έπειτα όμως ήμασταν τόσο ανοιχτοί. Ουάου. Η City μπορούσε να κάνει ό,τι ήθελε. Ήμασταν τυχεροί που η City δεν είχε άπληστη διάθεση. ”

“ Δεν γίνεται να μην προσπαθούμε στα σημεία κλειδιά του αγώνα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. ”

“ Το να είσαι με 3-1 πίσω σε αυτό το γήπεδο είναι κάτι δύσκολο, αλλά δεν υπήρχε κάτι θετικό στην απόδοση μας σε αυτό το σημείο. ”

“ Τέσσερις από τους παίκτες μας έκαναν ένα εντάξει παιχνίδι, αλλά οι υπόλοιποι δεν ξέρω που βρίσκονταν. ”

“ Τα γκολ, το πώς δεχθήκαμε είναι δύσκολο να γίνουν αποδεκτά – δεν κάναμε κάποιο τάκλιν για κανένα. Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο για να είμαι ειλικρινής. ”

“ Η City είχε απόλυτα τον έλεγχο μετά από αυτό και ήμασταν ανοιχτοί και μπορούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν. Το ότι πέτυχε μόνο ένα γκολ μετά το 3-1 είναι καλό, ευχαριστώ για αυτό. Θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και αυτά είναι πολύ άσχημα νέα για εμάς. ”

“ Το πρώτο ημίχρονο ήταν από καλύτερα που έχουμε δει μερικές φορές όταν παίξαμε εδώ. Η City έχει πάντα περισσότερη κατοχή, αλλά είχαμε μερικά διαστήματα. Παίξαμε ήρεμα, με ψυχραιμία και της δημιουργήσαμε προβλήματα.” Είπε ο Klopp.

“ Δεν υπάρχει τίποτα καλό να πούμε για αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε δυστυχώς και να ξεκαθαρίσουμε ποια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν. Δεν μπορούμε να μην προσπαθήσουμε σε βασικούς τομείς ή να είμαστε τόσο ανοιχτοί. Τώρα στέκομαι εδώ και πρέπει να το εξηγήσω αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω. ”

“ Δεν μπορώ να το αλλάξω τώρα, εδώ, μπορώ απλώς να αναφέρω αυτό που είδα και θα μιλήσουμε για αυτό αύριο. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν πολύ συχνά. ”

“ Ήμασταν πολύ παθητικοί. Πολύ μακριά από τα πάντα. Οι δύο μεσοεπιθετικοί δούλεψαν πολύ. Οι παίκτες έπρεπε να είναι στην κορυφή του παιχνιδιού τους και αυτό δεν συνέβη ξανά. Είναι δύσκολο να επιστρέψεις σε αυτό το γήπεδο, υπό αυτές τις συνθήκες. ”

“ Δεν έχω ιδέα γιατί δεν μπήκαμε στις μονομαχίες. Είναι πραγματικά δύσκολο να το καταλάβω. ”

“ Είπα στους παίκτες ότι δεν υπήρχε τίποτα από την πλευρά μου να πω απόψε. Είναι προφανές. Αύριο θα το συζητήσουμε. Παίζουμε την Τρίτη και πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Να είμαστε πιο συνεπείς. ”

Για τις αλλαγές του πρόσθεσε:

“ Είναι πολύ δύσκολο να μπεις ως αλλαγή σε ένα παιχνίδι όπως αυτό. Δεν νομίζω ότι ήταν το πρόβλημα. Δεν άλλαξαν το παιχνίδι, αλλά μέχρι εκεί. ”

Για το παιχνίδι της Τρίτης με την Chelsea:

“ Την Τρίτη πρέπει να παίξουμε καλύτερα. ”

Αν αισθάνεται πίεση για την θέση του:

“ Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μένα. Πάω ξανά. Ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πρέπει να βεβαιωθώ ότι θα φτάσει εκεί που πρέπει. ”

Όσο για το αν έπρεπε να αποβληθεί ο Rodri:

“ Θα μπορούσε να πάρει μια δεύτερη κίτρινη; Μάλλον. Δεν θα την πάρει τώρα. Δεν νομίζω ότι θα είχαμε κερδίσει σήμερα εναντίον 10 παικτών, για να είμαι ειλικρινής. ”

Απογοητευτική εικόνα στο Etihad.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com