Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο και ήττα στο Etihad

Κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο και ήττα στο Etihad

Μπορεί να προηγήθηκε νωρίς στο Manchester, όμως η Liverpool πλήρωσε τα εύκολα λάθη της και έχασε δίκαια με 4-1 από τη City.

Με 4-4-2 παράταξε τη Liverpool στον αγωνιστικό χώρο του Etihad ο Klopp, με την ομάδα να έχει ομολογουμένως καλή απόδοση στα πρώτα λεπτά. Μπορεί να υπήρχε δυσκολία να κρατήσει επαρκώς τη μπάλα, όμως υπήρχε ξεκάθαρο πλάνο να ψάξει τις αντεπιθέσεις, με τον Salah να παίζει κοντά στον Dias και τον Gakpo να έρχεται πιο πίσω για να πάρει τη μπάλα από τα χαφ. Κατάφερε να περιορίσει σε γενικές γραμμές την City, η οποία είχε ένα ακίνδυνο σουτ με τον Rodri στο 11′ και ένα καλό φάουλ με τον Mahrez στο 15′ με τον Alisson να μπλοκάρει το πρώτο και τη μπάλα να φεύγει άουτ στο δεύτερο. Από την άλλη, η Liverpool χρειάστηκε μόλις μία ευκαιρία. Ο Alexander-Arnold είδε το κενό στο κέντρο της άμυνας και πέρασε τη μπάλα στον Jota, ο Πορτογάλος διέσχισε το μισό γήπεδο, κράτησε τη κατοχή στη πίεση του Dias, έστρωσε στον Salah και ο Αιγύπτιος έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Liverpool σε εκτός έδρας ματς της Premier League. Η City αποδιοργανώθηκε, έκανε μία καλή φάση με τον Mahrez στο 22′, και θα μπορούσε να φάει και δεύτερο γκολ, αν οι επιλογές των Salah και Robertson σε δύο κόντρες ήταν καλύτερες. Αντ’ αυτού, βρήκε την ισοφάριση στο 28′. Ο Mahrez κινήθηκε εσωτερικά, ο Gundogan έσπασε στον Grealish, εκείνος πέρασε με την μία στον Alvarez που πλάσαρε για το 1-1. Στο 35΄η Liverpool διαμαρτυρήθηκε δικαίως για δεύτερη κίτρινη στον Rodri, ο οποίος έκοψε με τράβηγμα αντεπίθεση των Reds, ο πολύ κακός όμως στον πειθαρχικό έλεγχο Hooper τον άφησε εντός αγωνιστικού χώρου. Τα πράγματα δεν άλλαξαν και το ημίχρονο έληξε στην ισοπαλία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εφιαλτικά για τους Reds. Με δύο πάσες ξεκλείδωσε όλα τα κενά η City, o Mahrez έσπασε στον De Bruyne, με τον Βέλγο να σκοράρει για το 2-1. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα όταν στο 54′ ο Alvarez έμεινε ολομόναχος στη περιοχή, σούταρε, ο Trent έκοψε αλλά ο Gundogan στην επαναφορά έκανε το 3-1. Αμέσως ο Gakpo έχασε ευκαιρία να μειώσει, ενώ στο 60′ ο Alisson έβγαλε ωραία το σουτ ο Grealish. Άστοχος δεν ήταν στο 74΄ ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, αφού μετά από εναλλαγή με τον De Bruyne, πλάσαρε υποδειγματικά για το 4-1. Τα πράγματα δεν άλλαξαν μέχρι το τέλος, αφού το παιχνίδι είχε σβήσει από το τρίτο γκολ της City και μετά, με τη Liverpool να χάνει άλλο ένα ματς εκτός έδρας τη φετινή σεζόν.

O Salah είχε δώσει νωρίς προβάδισμα στη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com