Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέος τραυματισμός για τον Naby Keita

Νέος τραυματισμός για τον Naby Keita

Ακόμη ένας τραυματισμός για τον Naby Keita, ο οποίος επέστρεψε τραυματίας από την εθνική του ομάδα και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα.

Ο μέσος αποκόμισε νέο μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού και όπως επιβεβαίωσε ο Jurgen Klopp, θα παραμείνει εκτός προπονήσεων και αγώνων για το προσεχές διάστημα, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να έχει παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Liverpool, αφού το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και δεν θα ανανεωθεί.

Ο Keita αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Αιθιοπία και δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί από την στιγμή που επέστρεψε στην Αγγλία.

O Klopp ερωτηθείς για τον Naby, ανέφερε:

“ Ναι, έχουμε νέους τραυματισμούς. Ο Naby είναι εκτός, επέστρεψε με μυϊκό τραυματισμό από την εθνική ομάδα. Θα δούμε πόσο καιρό θα του πάρει, αλλά προφανώς η σεζόν δεν είναι πολύ μεγάλη πια. Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Naby, αλλά πρέπει να περιμένουμε λίγο.”

Τα καλά νέα για τους Reds πάντως είναι πως ο Darwin Nunez προπονείται πλέον κανονικά, δίχως κάποια ενόχληση και αναμένεται να ξεκινήσει αύριο το μεσημέρι κόντρα στην Manchester City.

Με νέο τραυματισμό ο Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com