Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν διαπραγματεύεται με τον Milner για ανανέωση η Liverpool

Δεν διαπραγματεύεται με τον Milner για ανανέωση η Liverpool

Η Liverpool δεν έχει ανοίξει ακόμη συζητήσεις για συμβόλαιο με τον βετεράνο James Milner, παρά το γεγονός ότι είναι το… αγαπημένο παιδί του Jurgen Klopp.

Σύμφωνα με την Athletic, ο Γερμανός προπονητής επιθυμεί να κρατήσει τον 37χρονο στο Anfield για άλλη μια σεζόν, αφού ο μέσος υπέγραψε πέρυσι επέκταση της συνεργασίας του με μειωμένους χρηματικούς όρους.

Ο Klopp εκτιμά την εμπειρία, την ηγετική ικανότητα και την ευελιξία του υπαρχηγού του.

Με τις συζητήσεις για το συμβόλαιο να μην έχουν ακόμη ξεκινήσει, αυξάνεται η πιθανότητα ο Milner να ακολουθήσει τον Roberto Firmino, έναν άλλο βασικό πυλώνα της εποχής Klopp, που θα φύγει από τη Liverpool αυτό το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει ακόμη χρόνος για να διευθετηθεί μια συμφωνία μέχρι τότε.

Η Liverpool αναμένεται να προχωρήσει σε ανανέωση της μεσαίας γραμμής το καλοκαίρι, με τους Alex Oxlade-Chamberlain και Naby Keita να είναι ανάμεσα στα ονόματα που θα αποχωρήσουν από την ομάδα του Merseyside.

Ο Jude Bellingham είναι ο νούμερο ένα στόχος του Jurgen Klopp ενόψει του καλοκαιριού, καθώς ο Γερμανός τεχνικός σκοπεύει να φέρει τουλάχιστον άλλους δύο παίκτες για τις κεντρικές του θέσεις, καθώς ο συγκεκριμένος τομέας του γηπέδου αποτελεί μεγάλο πρόβλημα τη φετινή σεζόν.

Milner και Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com