Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Diaz!

Μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων ο Diaz!

Πολύ θετικά νέα έφερε η σημερινή προπόνηση των Reds, αφού ο Luis Diaz πήρε ξανά μέρος σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Κολομβιανός ταλαντούχος επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από άτσαλο μαρκάρισμα του Thomas Partey, στην ήττα από την Arsenal στο Emirates με 3-2 τον περασμένο Οκρώβρη.

Πήρε πάλι μέρος σε προπόνηση τον Δεκέμβρη, λίγο πριν την επανέναρξη, όμως αμέσως υποτροπίασε, περνώντας εν τέλει τη πόρτα του χειρουργείου για να επιδιορθώσει το πρόβλημα στο γόνατο.

Η εξέλιξη αυτή προφανώς εξαγρίωσε τους φιλάθλους των Reds, αφού το ιατρικό τιμ απέτυχε να προστατέψει τον ποδοσφαιριστή, τις υπηρεσίες του οποίου στερήθηκε και μέχρι σήμερα η ομάδα.

Ο Diaz πήρε το πράσινο φως χθες για την επιστροφή στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα, μετά από μερικές εβδομάδες ατομικού προγράμματος με τρέξιμο και μπάλα.

Τώρα, η απόφαση για το πότε θα επιστρέψει ο Κολομβιανός θα παρθεί από το προπονητικό τιμ, με τον Klopp να παρακολουθεί από κοντά τον Luis καθ’ όλη τη διάρκεια της αποθεραπείας του.

Δεν αποκλείεται να είναι στον πάγκο με την City, αφού έχει στα πόδια του και μία εβδομάδα προπονήσεων με την Κ21 του συλλόγου, όμως ο Γερμανός δεν θέλει να ρισκάρει με την περίπτωσή του.

Από τον Οκτώβριο λείπει ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com