Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τσεκάρει την περίπτωση Ndicka για τα στόπερ η Liverpool

Τσεκάρει την περίπτωση Ndicka για τα στόπερ η Liverpool

Τον κεντρικό αμυντικό της Eintracht Frankfurt, Evan Ndicka, φέρεται να έχει στο μπλοκάκι της η Liverpool εν όψει καλοκαιριού.

Ο 23χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής των «Αετών» έχει συμβόλαιο το οποίο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και έχει ήδη ενημερώσει την ομάδα του για την πρόθεσή του να αποχωρήσει ως ελεύθερος, με διάφορες ομάδες από την Ευρώπη να τον παρακολουθούν.

Μαζί με την Liverpool, στη διεκδίκηση φαίνεται πως έχουν μπει και οι Barcelona – PSG, όμως οι μεν έχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να δηλώσουν άλλους παίκτες και οι δε πιθανότατα να κλείσουν τις μεταγραφές στα στόπερ με τον Milan Skriniar της Inter, με τον οποίο έχουν ήδη συμφωνήσει.

Ο Ndicka ξεκίνησε τη καριέρα του στην Auxerre, πριν μεταγραφεί σε ηλικία 19 ετών στην Eintracht Frankfurt έναντι 5.500.000€. Είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να αγωνισθεί και ως μπακ. Παρά το μπόι του (κοιτάζει τον κόσμο από τα 1.92μ) είναι αρκετά ταχύς και καλός με τη μπάλα στα πόδια.

Ο Jurgen Klopp, μαζί με τις όποιες κινήσεις γίνουν στα χαφ, έχει ζητήσει και ένα στόπερ και σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί – οι τελευταίες ερχόμενες από τον αξιόλογο David Maddock – αναφέρουν πως η ομάδα έχει δει με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του Ndicka.

Ο Phillips βρίσκεται στη πόρτα της εξόδου, ενώ φαντάζει πιθανό να αποχωρήσει τουλάχιστον ένας εκ των Matip – Gomez, και έτσι η Liverpool κοιτάζει ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση.

Είναι πιθανό να προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ευκαιρίες στην αγορά, όπως μια μεταγραφή ελεύθερου σαν τον Γάλλο, ή ενεργοποιώντας μια ρήτρα σαν την περίπτωση του Kim Min-Jae, ή να χτυπήσει τη πόρτα μιας ομάδας με οικονομική αστάθεια, όπως η Sporting του Goncalo Inacio.

Είναι φανερό πως με πολλά ονόματα να έχουν συνδεθεί με την Liverpool πως η ομάδα κοιτάει στόχους για τη θέση και μένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις στους κεντρικούς αμυντικούς, και στην είσοδο αλλά και στην έξοδο.

Στόχος της Liverpool ο – ελεύθερος το καλοκαίρι – Evan Ndicka.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com