Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Εκτός διεκδίκησης της θέσης του τεχνικού διευθυντή ο Paul Mitchell»

«Εκτός διεκδίκησης της θέσης του τεχνικού διευθυντή ο Paul Mitchell»

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή είναι εδώ και καιρό η Liverpool, με τον Paul Mitchell να έχει ακουστεί ως πιθανός διάδοχος του Julian Ward.

Ο 41χρονος πρώην ποδοσφαιριστής εργάζεται στον ίδιο ρόλο στη Monaco, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, τρία χρόνια μετά την άφιξή του στο Πριγκιπάτο.

Έχοντας εργαστεί σε ομάδες όπως οι Southampton, Tottenham και RB Leipzig, ο Mitchell ήταν ένα από τα ονόματα που είχαν μπει δυνατά στο κόκκινο ρεπορτάζ για την θέση που είναι έτοιμη να αλλάξει χέρια για δεύτερη φορά σε ισάριθμα έτη.

Ο Fabrizio Romano επιβεβαίωσε χθες πως ο Mitchell θα αποχωρήσει και πως η Liverpool ήδη τον έχει πλησιάσει για την θέση.

Σύμφωνα με την Independent, όμως, η Liverpool έχει στραφεί σε άλλους στόχους, με τον Mitchell τώρα να είναι από τους ανθρώπους που… καλοβλέπει ο Sir Jim Ratcliffe, σε περίπτωση που η εταιρεία του INEOS καταφέρει να εξαγοράσει την Manchester United.

Το ποια από τις δύο εκδοχές θα υπερισχύσει, μένει να φανεί, όμως φαντάζει πιθανό να έγιναν όντως επαφές αλλά να μην καρποφόρησαν.

Το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού είναι πολύ κρίσιμο για τη Liverpool και η θέση αυτή είναι μία που οι Reds θέλουν να κλείσουν άμεσα.

Ο Julian Ward αποχωρεί από τη Liverpool το καλοκαίρι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com