Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δριμύ κατηγορώ των Red fans για τα εισιτήρια με Manchester City

Δριμύ κατηγορώ των Red fans για τα εισιτήρια με Manchester City

Οι οπαδοί της Liverpool κατηγορούν την Manchester City για «κακή διαχείριση του κόσμου» μετά την ενημέρωση για τα εισιτήρια του μεταξύ τους αγώνα.

Με τη μείωση της κατανομής των εισιτηρίων της Liverpool για το ταξίδι στη Manchester city, ο οργανισμός των Red fans Spirit of Shankly, έχει επισημάνει την «κακή διαχείριση των φιλοξενουμένων».

Μια αναφορά από τον Μike Κeegan της Mail νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκάλυψε ότι η Manchester City είχε λάβει συμβουλές να μειώσει κατά 20% την διαθεσιμότητα στην εκτός έδρας κερκίδα του Etihad, στο παιχνίδι με τη Liverpool την 1η Απριλίου. Ο Keegan ισχυρίστηκε ότι αυτό θα είχα σαν αποτέλεσμα η Liverpool να λάβει περίπου 2.400 εισιτήρια, οι οποίες είναι σημαντικά λιγότερα από τα 3.028 που διατέθηκαν για τη συνάντηση του 2019 κι επίσης από αντίστοιχη συνάντηση μετά τον Covid (2.880).

Αυτό προκύπτει, όπως αναφέρεται, μετά από παρέμβαση της συμβουλευτικής ομάδας ασφαλείας του γηπέδου των Πολιτών, μετά από μια σειρά επεισοδίων κατά τη διάρκεια αγώνων μεταξύ της Liverpool και της Manchester City

Η οργάνωση των Red fans Spirit of Shankly, εξέδωσε μια δήλωση ως απάντηση, περιγράφοντας την απόφαση ως «αντιπαραγωγική» και κατηγορώντας τη Man City για «κακή διαχείριση του πλήθους κόσμου».

Η ανακοίνωση του SOS αναφέρει:

«Αναγνωρίζουμε ότι υπήρξαν ζητήματα που αφορούν και τα δύο σύνολα οπαδών τις τελευταίες σεζόν, αλλά αυτή η διαχείριση δράσης είναι αντιπαραγωγική! Στο αντίστοιχο παιχνίδι την περασμένη σεζόν, οι οπαδοί της Liverpool αντιμετώπισαν υπερβολικό ζήλο ελέγχου, διαχείρισης και αστυνόμευσης, με αποκορύφωμα να κλειδωθούν στο γήπεδο με την λήξη του παιχνιδιού, χωρίς πρόσβαση στις τουαλέτες!

Αυτή η αδικαιολόγητη μεταχείριση των οπαδών μας, χρησιμεύει μόνο στην αύξηση της έντασης, την οποία μέλη του Spirit of Shankly, ανταποκρίθηκαν οδηγίες της Αστυνομίας του Ευρύτερου Manchester εκείνη την εποχή.

Τώρα, όπως φαίνεται, οι οπαδοί της Liverpool θα τιμωρηθούν περαιτέρω.Κατανοούμε ότι οι μειωμένες κατανομές στο Etihad έχουν συμβεί και σε άλλους συλλόγους, οι οποίοι δεν φαίνεται να αφορούν τη συμπεριφορά των εκτός έδρας οπαδών, αλλά την κακή διαχείριση του κόσμου από τους υπεύθυνους του γηπέδου.

Αναζητούμε υποστήριξη από την Liverpool FC, παροτρύνοντας την Manchester City και τις αρμόδιες αρχές, να επανεξετάσουν και να ανατρέψουν την απόφασή τους».

Κάνοντας ρεπορτάζ στην αρχή του μήνα, ο Keegan εξήγησε ότι η Man City είχε «αρνηθεί να σχολιάσει», αν και τόνισε ότι «δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συμμορφωθούν με τις συστάσεις των συμβούλων ασφαλείας του γηπέδου».

Οι τελικές πληροφορίες για τα εισιτήρια για την Man City εναντίον της Liverpool δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί, με τον αγώνα να διεξάγεται σε 10 ημέρες.

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί τρεις φορές αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένης της νίκης 1-0 για τους Reds στο Anfield, μετά την οποία ο Pep Guardiola ζήτησε συγγνώμη για τις φωνές και τα γκράφιτι εναντίον του Hillsborough, από τους οπαδούς της Manhester City.

Δριμύ κατηγορώ των Red fans για τα εισιτήρια με Manchester City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com