Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Απάντησε στον Hamann για τα περί αποχώρησης του Klopp o Crouch

Απάντησε στον Hamann για τα περί αποχώρησης του Klopp o Crouch

Η Liverpool διάγει μια κακή σεζόν για το δικό της επίπεδο, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη θέση της Premier League και η κατάληψη της τέταρτης προνομιούχου θέσης στο Champions League είναι πια ο μόνος στόχος της.

Ενώ η πλειονότητα των οπαδών των Reds αναμένει με αγωνία την ανασυγκρότηση της ομάδας το καλοκαίρι, υπάρχει και μια μερίδα, ανάμεσα τους και ο Didi Hamann, η οποία πιστεύει ότι η αποχώρηση του Klopp θα είναι το καλύτερο και για τα δύο μέρη.

Συγκεκριμένα, ο πρώην διεθνής Γερμανός αμυντικός μέσος δήλωσε στο Sky Sports Germany: «Πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο και για τις δύο πλευρές να πάρουν χωριστούς δρόμους το καλοκαίρι. Η ομάδα καταρρέει τους τελευταίους μήνες. Για έναν προπονητή που είναι τόσο καιρό εδώ, νομίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να ανταποκριθεί».

Ωστόσο, μιλώντας στο SPORTbible, ο Peter Crouch διαφώνησε με τους ισχυρισμούς του Hamann. Ο πρώην Άγγλος διεθνής δήλωσε: «Ο Klopp είναι κορυφαίος προπονητής και νομίζω ότι δικαιούται όσο χρόνο θέλει σε αυτόν τον σύλλογο».

«Όποιος δεν τον θέλει ζει πιθανότατα έξω από την πόλη, γιατί με όποιον οπαδό μιλάω μέσα στην πόλη, μου εκφράζει την αγάπη του γι΄αυτόν! Έχει τη δουλειά δική του για όσο χρόνο θέλει και είναι o καταλληλότερος για να διορθώσει την κατάσταση».

«Δεν είναι τόσο κακή η κατάσταση όσο την παρουσιάζουν όλοι. Φυσικά, δεν βρίσκονται στο επίπεδο των προηγούμενων χρόνων, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι φύσει αδύνατον με την ίδια ομάδα».

«Υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Αλλά υπάρχουν μεγάλοι παίκτες που επιστρέφουν και νομίζω ότι το να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα θα είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα για αυτούς τώρα».

«Λοιπόν, ναι, όλοι γνωρίζουμε ότι η ομάδα πρέπει να ανανεωθεί. Νομίζω ότι θα κοιτάξουν να ενισχύσουν την ομάδα και περιμένω να επιστρέψουν πολύ καλύτεροι την επόμενη χρονιά».

Απάντηση στον Didi Hamann και στις δηλώσεις του στις οποίες υποστηρίζει την φυγή του Klopp έδωσε σε συνέντευξη ο Peter Crouch.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com