Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στα studio της τηλεόρασης ο Steven Gerrard

Επιστρέφει στα studio της τηλεόρασης ο Steven Gerrard

Ο θρύλος των Κόκκινων Steven Gerrard, επιστρέφει στην τηλεόραση με τον ρόλο του σχολιαστή – αναλυτή για την κάλυψη του Channel Four, με θέμα την Εθνική Αγγλίας.

Ο Gerrard απολύθηκε από τη Villa τον περασμένο Οκτώβριο, λίγο λιγότερο από ένα χρόνο στη δουλειά και μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στην Premier League 2022/23. Η ομάδα των Midlands είχε κερδίσει μόλις δύο φορές στους πρώτους 12 αγώνες της και πάρθηκε η απόφαση, να χωρίσει τους δρόμους της με το πρώην αφεντικό των Rangers.

Επί του παρόντος, η Villa βρίσκεται στην 11η θέση στον πίνακα της Premier League υπό τον Unai Emery και φαίνεται ότι η απόφασή της να αφήσει τον Gerrard να φύγει, μάλλον δικαιώθηκε.

Ο Gerrard, ο οποίος είχε ασχοληθεί και πάλι ως σχολιαστής – αναλυτής, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης του από την ενεργό δράση το 2016, πρόκειται να επιστρέψει στον ρόλο αυτό, καθώς η Daily Mail ανέφερε ότι πρόκειται να είναι ένας από τους κύριους ειδήμονες στην κάλυψη του Channel 4 για το Euro 2024 της Αγγλίας στα προκριματικά, δίπλα στον πρώην μέσο των Reds και της Chelsea, Joe Cole και τον Jill Scott.

Το τηλεοπτικό κανάλι αγόρασε τα δικαιώματα προβολής ζωντανής κάλυψης των αγώνων της Εθνικής ανδρών της Αγγλίας, σε όλη τη διάρκεια των προκριματικών του Euro 2024 και επίσης των αναμετρήσεων της στο Nation League το 2022 με διετές συμβόλαιο.

Επιστρέφει στα studio της τηλεόρασης ο Steven Gerrard
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com