Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αυξάνονται οι ψίθυροι για το μέλλον του Matip στη Liverpool

Αυξάνονται οι ψίθυροι για το μέλλον του Matip στη Liverpool

Μία πώληση 10-15 εκατομμυρίων λιρών και μια πιθανή επιστροφή στην Bundesliga λέγεται ότι είναι πιθανή το καλοκαίρι για τον βετεράνο μπακ Joel Matip.

Με τα δύο τελευταία παιχνίδια της Liverpool να τη βλέπουν να αποκλείεται χαλαρά  από τη Real Madrid και να δέχεται ένα σημαντικό πλήγμα στις ελπίδες της για την πρώτη τετράδα με την ήττα από την τότε τελευταία Bournemouth, είναι δίκαιο να πούμε ότι πολλοί οπαδοί της Liverpool υποδέχτηκαν την άφιξη της διεθνούς διακοπής με χαρά.

Δύο εβδομάδες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για την ψυχική δυστυχία που θα τους προκαλούσε το ποδόσφαιρο φάνηκε, αυτή η διακοπή, βάλσαμο. Δύο εβδομάδες χωρίς ποδόσφαιρο συλλόγων σημαίνει αναπόφευκτα μια διόγκωση στις μεταγραφικές ιστορίες – και δεδομένου του τρόπου με τον οποίο εξελίσσεται η σεζόν, πολλές από αυτές πιθανότατα δεν θα είναι πολύ διασκεδαστικές.

Μαζί με τους ψιθύρους ότι οι Reds μπορεί να μην είναι πλέον φαβορί για την υπογραφή του Jude Bellingham, υπάρχει νέα φημολογία αυτή την εβδομάδα στο μέτωπο του Joel Matip, με την Liverpool Echo να επικαλείται αναφορές από ανώνυμες πηγές που υποστηρίζουν ότι μια πιθανή πώληση ύψους 10-15 εκατ. λιρών είναι στον ορίζοντα.

Όλα αυτά είναι ένα μικρό παζάρι μεταγραφών, αλλά τους τελευταίους μήνες έχει αυξηθεί η συζήτηση ότι ο Matip, που είναι πλέον 31 ετών και έχει ένα χρόνο συμβόλαιο για μετά την τρέχουσα σεζόν, θα μπορούσε να αποχωρήσει, με εικασίες ότι οι Reds μπορεί να αναζητήσουν νεότερους ή ότι ο ίδιος ο Matip μπορεί να είναι αυτός που θέλει να φύγει για να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όπως και να έχει, όλο και περισσότερο φαίνεται να υπάρχει συναίνεση ότι ο Matip θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, με πιθανότερη την επιστροφή στην Ευρώπη και την Bundesliga. Μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι αν -ή όταν- αυτό συμβεί, η Liverpool να έχει προγραμματίσει την υπογραφή ενός νέου κεντρικού χαφ.

Κοιτάζοντας την αποτυχία του περασμένου καλοκαιριού να καλύψει μια προφανή ανάγκη στη μεσαία γραμμή και τα λάθη πριν από μερικές σεζόν, όταν ο σύλλογος μπήκε στους αγώνες με τρεις καθιερωμένους ανώτερους κεντρικούς αμυντικούς για να πληγεί από ένα κύμα τραυματισμών στη θέση αυτή, οι αμφιβολίες μπορεί να είναι δικαιολογημένες.

O Joel Matip στο παιχνίδι με τη Leicester, το τελευταίο των Reds για το 2022.
O Joel Matip στο παιχνίδι με τη Leicester, το τελευταίο των Reds για το 2022.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com